Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nå har gjort mitt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nå har gjort mitt

juli 10 2015 - 00:28
Har nå kommet til den...eller det er vel lenge siden jeg kom til den konklusjonen at nå er det nok..nå orker jeg ikke mer. Livet har ikke noe mer å tilby desverre. Har startet med å selge unna ting jeg eier for å betale litt gjeld..Så slipper andre å tenke på det ihvertfall.
Prøvd en årrekke på å stable meg nogenlunde på bena men blir ruslende rundt i mørke. Jepp har gått på masse medisiner og ting og tang...Har gjort forsøk. Men havner her nede igjen. Føler at det er helt greit nå. Det går bra.
Avatar

Re: Nå har gjort mitt

juli 10 2015 - 01:10
Hei

Jeg skjønner veldig godt hvordan du har det, er i samme situasjon selv. Jeg er sliten og trøtt. Lei av å prøve å komme meg ovenpå. Lei av å prøve, lei av å feile. Å se folk som har det bra, som aldri har slitt med noen ting. Hvor urettferdig det føles at jeg skal ha det så tungt og vondt. "Ting blir bedre", "Du må bare...", "Bruk naturen"..osv. Jeg vet at alle ønsker å hjelpe det når de sier slikt, men for meg blir bare presset og nederlaget større.
Men kjære deg "sluttpågnisten",jeg ber deg; ikke gi opp. Har du familie og venner så vil jeg si dette "Selvmord gjør ikke slutt på smerten, den bare plasserer den en annen plass". Uansett hvordan relasjoner du har, ikke gjør dette mot dem.
Er du alene i denne verden så vil jeg si dette; uansett hvor tungt ting føles nå, og uansett hvor lenge du har slitt med å ha det så vondt som du har det nå...Det er alltid håp, det er alltid muligheter. Men ender du livet ditt nå, så setter du et punktum og en ende på alt. Du vil ikke få muligheten til å bli frisk, ikke få mulighet til å møte en stor kjærlighet, ikke få mulighet til å få barn ( om det er noe du ønsker) /evt. flere barn. Du vil aldri få oppleve mer av verden. Tenk om du gir livet ditt noen flere sjanser, tenk om du sitter 5 år fra nå og tenker "Herregud, jeg er så glad for at jeg ikke endte livet mitt, jeg er så glad for at jeg fant fighteren i meg". Ingen, og da mener jeg INGEN er så sterk som de som sliter med noen psykisk og står i det. Det er helt for JÆVLIG, men DU er enda her. Ikke gi deg!
"Det er bedre å sette livet på pause enn å sette det på stopp".
Jeg kjenner deg ikke, men tenk deg om. Hvor lenge har du slitt? Hvor mange ganger har du ikke blitt slått ned? Du er så satans sterk! Det føles ikke slik, det vet jeg, men tro meg kjære deg, det ER du!
Når man har det slik du har det nå har alle drømmer dødd, de er ikke oppnåelige, og de er uinteressante. Hvorfor skal man orke å tenke på drømmer, når man allerede føler seg død innvendig? Men gjør dette likevel; har du noen drømmer som du har forkastet? Dersom du legger alt det vonde litt på hyllen, og selvmordstankene litt på vent. Nå er du på en plass hvor du har bestemt deg for å ende alt, hvorfor ikke gjøre noe crazy? Noe som får deg til å føle deg levende? Om du allerede har bestemt deg, hvorfor ikke gjøre et siste eventyr? Kanskje du finner noe som er verdt å holde ut for litt lenger? Jeg vil gjerne høre på, vite mer om deg. Jeg kjenner deg ikke, men jeg bryr meg oppriktig og ønsker ikke at du skal gi opp! <3
Avatar

Fantastisk skrevet KineHelene

juli 10 2015 - 01:18
Hør på henne Sluttpågnisten, mange fine ord :) håper det blir bedre. Ønsker deg alt godt <3
Avatar

Re: Nå har gjort mitt

juli 10 2015 - 01:21
KineHelene, det var fine ord!
Avatar

Kjære trådstarter

juli 10 2015 - 03:32
Dette har vært tøft for deg. Årevis med kamp. Skal ikke gi deg noen leksjon i at dette order seg osv. Vet så altfor godt at det gjør det værre. Men du må ikke stå alene. Krev å få hjelp og legg deg inn. For nå er det enten eller virker det som. Vær så snill: BE OM HJELP! Kjemp en kamp til, det er som Kine skriver over her: du er så vanvittig sterk at andre de fleste andre ikke forstår. Og heldigvis gjør de ikke det! Fremtiden kan ingen spå, men den skapes mens man lever. Trekk frem sverdet og kjemp en gang til med nebb, klør, marg og bein. Du kan klare det. Du sitter på en enorm tyngde kunnskap som har vært utfordrende å lære! Med beste ønsker
Til forsiden