Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

NAV og helsevesenet har ulike mål

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

NAV og helsevesenet har ulike mål

jan 19 2021 - 19:28
NAV har som mål å få folk i arbeid, altså et kvantitativt mål. Helsevesenet har som mål at folk skal oppleve bedring, altså et kvalitativt mål. Dette fører nok til en del forvirring for borgerne som skal forholde seg til et statsapparat som ikke opptrer konsekvent. Hadde det ikke vært bedre både for økonomien og den psykiske helsen i befolkningen om begge instansene hadde samme målsetning?
Avatar

Mål at folk skal oppleve bedring

jan 19 2021 - 20:20
Synes det virker veldig spennende å tenke på at arbeidet også skal være en plass der mennesker føler bedring i situasjonen sin =)
Avatar

Re: NAV og helsevesenet har ulike mål

jan 19 2021 - 20:32
Ja, men hvordan skal det målet oppnås samtidig som man skal forholde seg til fremdriftsplaner og produksjonsmål? Ta f.eks. AAP (med forbehold om endringer siden jeg hadde det for noen år siden). Man skal altså være i 100% arbeid/utdanning, samtidg som man skal arbeide 100% med sin egen tilfriskningsprosess. Det regnestykket går jo ikke opp.
Til forsiden