Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Myers/Briggs

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Myers/Briggs

mars 16 2023 - 19:58
Del type om dere har lyst. Min var Infp for en del år siden

Nå tror jeg ikke på å legge for mye vekt på det. Likevel så vil det jo unektelig gi noen pekepinner. En del av kjendisene virket veldig "riktige". Det er lister over kjendiser med tilhørende personlighets-typer

I tillegg så tror jeg på det at vi faktisk har "typer" som er utenfor vår kontroll. Jeg tror på å respektere nettopp det
Avatar

Re: Myers/Briggs

mars 16 2023 - 20:46
ISFJ-T.
Et lite skift fra sist jeg tok den for noen år siden, men det er jeg fornøyd med. Det viser meg at det jeg har jobbet med og de valgene jeg har gjort, har latent påvirket mitt karaktertrekk som ønsket.

Jeg er enig med det du sier, Vi mennesker er for nyansert til at det skal tas som gospel, men i grove trekk opplever jeg at resultatet representer meg og mine verdier ganske bra.
Jeg mener også at dersom en er åpen for selvkritikk og endring, at testen kan bidra til å påpeke områder en kan bedre seg på. Forbeholdt at en har intensjoner og et ønske om det selvfølgelig.
Dog det er mange der ute som selvfølgelig vet bedre og ikke har forbedringspotensial, som har svar til og på alt. Hva skal en da med en slik test? Sklir fort innpå Dunning - Kruger i mange tilfeller der.

Men, jeg er ikke en intellektuell eller hører hjemme i en tankesmie. Eller i en diskusjon på et forum for den saks skyld Jeg er en enkel sjel som finner verdi og fascinasjon i verktøy som nettopp denne testen. Var kjekt å ta den igjen, takk for påminnelsen Giverofnoshit.
Avatar

Re: Myers/Briggs

mars 17 2023 - 08:43
Bare hyggelig, Stille. Isfj... interessant. Jeg så nettopp på noen youtube-videoer med sammenligninger. Av Infp ( min) og Isfp. Isfp er relativt vanlig og Infp sjelden. Det utgjør ganske store forskjeller. Om en er mest i sansenes (s)verden eller i intuisjonens (n). Det er interessant at jeg er så ekstremt opptatt av sanselig skjønnhet. Riktig nok med en pardoksal forakt. Fikk inntrykket av at det er mer S enn N

Jeg tror det kan være mye å hente mtp hvordan diverse typer utarter seg. Så låser jeg meg ikke fast i at det må være en type for livet
Til forsiden