Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mitt trøttende søvnproblem.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mitt trøttende søvnproblem.

mars 24 2015 - 17:30
Da jeg var mindre kunne jeg sove som en stein.

men nå det siste halvåret har jeg bare sovet fra 2-4 hver natt av og til mer hvis jeg har vært helt sliten. Er var for lyder når jeg sover. Har brukt sovetablett siste halvår. Det hjelper litt men ikke mye. Har også Dvitamin mangel.

Noen som kjenner seg igjen og kunne tenkt å dele erfaringer og tips
Avatar

Re: Mitt trøttende søvnproblem.

april 27 2015 - 17:59
Kjenner meg voldsomt godt igjen, til tider har det vært så ille at jeg har vært våken 5 døgn i strekk. D-vitamin mangel hadde jeg også, vet ikke om det er relatert til søvn riktig nok. Fikk beskjed at jeg var praktisk talt "tom" for vitaminene, så nå går jeg på tabletter for det kjøpt på matbutikken. Har fått diverse tabeletter for å få til å sove, først fikk jeg remeron (som egentlig er mot depresjon), men det funket ikke for meg. Nå går jeg på zyprexa (som egentlig er mot skitzofreni og ocd) og merker det har hjulpet voldsomt mye. Våkner gjerne midt på natta av dem, men i det minste sovner jeg både tidlig og får nok søvn. Det kan også være nyttig å kjøpe te som skal hjelpe for søvn, og gjerne trene litt 1-2 timer før du skal legge deg.
Avatar

Re: Mitt trøttende søvnproblem.

april 28 2015 - 21:00
Søk opp fibromyalgi

bare en tanke
Til forsiden