Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mitt siste innlegg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mitt siste innlegg

mai 7 2018 - 11:31
Vet ikke helt hvor dette passet inn


Har slitt veldig mye med meg selv den siste tiden. jeg har distansert meg mer og mer fra alt og alle. Har ikke hatt kontakt med familien den sister mnd heller, deriblant min datter på 4. Dette gjør jeg fordi kun av at jeg ødelegger alle relasjoner som finnes og sårer de menneskene rundt meg. Med andre ord så er jeg kun en belastning. Selvfølgelig syns jeg dette er trist selv men det er til alles beste.


Har alltid hatt en jævel på på skulderen min som minner meg på alt det grusomme, dumme og idotiske tingene jeg har påført de menneskene som har Vært i livet mitt. Noe som sliter utrolig mye på psyken, anger og selvbildet mitt. Det er ikke greit Men dette fortjener jeg for mine handlinger opp igjennom.


Jeg har alltid slitt med stoff og spesielt når jeg kjenner at jeg går ned I det svarte hullet av skyldfølelse for de jeg har såret og hatet mot meg selv og for det jeg har gjort mot de rundt meg. Dette har resultert I en h*lvettes sprekk på AMF.... som har vart de siste 5 dagene, så har ikke fått sovet eller spist no særlig denne uka heller og hele kroppen verker.

Men det går greit, jeg fortjener det.Men leken tar alltids en slutt, det vet vi alle.


Og med dette sier jeg Farvel

L.A.A

Hei,

Ser du har det veldig vanskelig og vi vil gjerne snakke litt med deg. Fint om du kan ta kontakt med oss på Sidetmedord.no eller ringe vår Hjelpetelefon på 116 123.

Hilsen
Administrator
Avatar

Hei!!

mai 26 2018 - 05:15
Prat med meg!
Til forsiden