Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mistrivs i jobben

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mistrivs i jobben

april 10 2021 - 22:06
Hei. Jeg har lett etter et passende sted jeg anonymt kan «snakke» med noen om dette. Jeg har i et års tid nå hatt en stilling som jeg var heldig å bli tilbudt. Jeg bør føle meg heldig... jeg føler meg alt annet enn det. Denne jobben krever mye av meg personlig. Det er en stilling som gjør at jeg daglig settes i situasjoner jeg sliter med. Eks: lede møter, mye ansvar, være «påskrudd hele tiden», delta på møter der det kreves at jeg er aktiv. Jeg takler dette tilsynelatende, men det bryter meg sakte men sikkert ned. Jeg trives ikke med det... jeg har de siste 6 mnd våknet med vondt i magen, jeg brekker meg ofte om morgenen, jeg sliter med søvnen, dveler mye med enkeltsaker på jobb, jeg har lite energi, jeg er irritabel mot de rundt meg (prøver å ta meg sammen), jeg er mye lei meg. Siste tiden har jeg også gått med en konstant klump i magen... selv om det kanskje ikke er noe spesielt som står på der og da- så har jeg en tristhetsfølelse.. en følelse at jeg ikke lever slik jeg bør, at jeg ikke er slik jeg skal, at jeg ikke er god nok, at jeg ikke er verdt noe... jeg har tatt steget å fortalt litt til en kollega jeg stoler på. Det hjalp noe. Jeg bør holde på denne jobben.. Fordi jeg tjener mer penger og arbeidstidene er gunstigere i forhold til familieliv... jeg har kommet til et punkt der jeg sliter med å ta beslutninger. Tankene mine svever og jeg konkluderer liksom ikke på ting som ikke handler om jobb. Jeg bruker meg liksom opp der.... spørsmålet mitt er vel. Bør jeg bare gi opp ettersom personligheten min nok ikke passer denne type jobb... (jeg får god tilbakemelding på jobben, så problemet ligger hos meg og min trivsel) eller er det noen sjanse for å jobbe med dette selv... er det noen som har vært i en lignende situasjon?
Avatar

Leit å høre!

april 10 2021 - 22:44
Er det noe som kan gjøres for at jobben tilpssses mere deg og det du trenger?
Å kjøre seg selv så med psykisk er den beste oppskriften for å bli utbrent.
Trivsel på jobb mener jeg er noe av det viktigste.
Har du vurdert andre jobber som passer deg bedre?

Så tenker jeg at du ikke skal føle at du gir opp. Men at du justerer livet rundt deg til å passe DEG!

Bsre noen tsnker som dukket opp! Jeg øver meg på å stole på meg selv og tørre å dele !
Avatar

Følere med deg!

april 12 2021 - 22:43
Hei,

Jeg hadde det sånn selv! Kjørte meg selv helt helt i kjelleren.. endte opp med at jeg byttet jobb i november. Per dags dato elsker jeg jobben min. Jobber fortsatt som det samme bare i annet selskap med en mye bedre ledelse og kollegaer som støtter meg.

Men nå som alt eg blitt bra med min jobb har jeg en samboer som har det helt likt som deg! Han sliter noe så ekstremt å det har pågodt i over 1 år. Det dreper forholde vårt, han er deprimert og har angst for å gå på jobb. Dårlig i magen og såver ikke.

Om du vil chatte med meg så legg meg gjerne til som venn.
Til forsiden