Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mistet kreativitet - flere?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mistet kreativitet - flere?

aug 11 2013 - 17:17
Jeg vet egentlig ikke hvor mange av dere her inne som liker å være kreative og har noen hobbyer med håndarbeid osv, eller lager ting.

Men jeg føler jeg har mistet all form for kreativitet de siste årene, og det er helt borte hos meg, enda jeg var utrolig kreativ før som tegnet ofte osv, og fant på ting å lage. Det er ikke slik lenger.

Er det flere som har opplevd at de bare mister den "evnen" eller ikke klarer å være kreativ lenger? Jeg har liksom nok av tid når jeg bare er jobbsøkende, men enda har jeg ingen motivasjon, eller noe til å være kreativ. synes egentlig det er litt trist.
Avatar

Hei

aug 11 2013 - 20:25
Ja, jeg...uff..kjente meg veldig igjen i det du skrev..hehe..

Selv tror jeg det er fordi jeg ikke har noen venner å dele disse
kreative interessene..jeg mener, ikke venner da, men venninner. Jeg har bare ingen venninner for tiden og det er kjempe leit, men jeg håper å finne en her inne.

Hvor i landet bor du? alder?

Hilsen, "C".
Avatar

Hei :)

aug 12 2013 - 16:57
dumt du ikke har noen å dele det med da :/ Håper du finner noen her inne :)

Jeg har egentlig aldri hatt veninner å dele det, fordi jeg har alltid vært kreativ alene, det var min måte å få selskap i meg selv på siden jeg hele tiden var alene på fritiden. Så derfor var tegning å alt sånt kjempe gøy for meg siden det er en alene aktivitet :)

jeg er 23 år, og kommer fra oppland :)
Avatar

Kreativitet....

okt 6 2013 - 17:06
Jeg har liksom ikke tiltak til å være kreativ...
Utrolig slitsomt for da hadde jeg liksom hadt noe som ga meg noe i tilværelsen....
Min kreative side er liksom det eneste som har gitt meg glede i åresvis mens jeg har vært alene...
Nå er det bare tomt...
Avatar

Ja dessverre

okt 7 2013 - 09:16
Jeg driver en del med fotografering, men etter at jeg fikk angst og depresjon, så har jeg mistet nesten all motivasjon, inspirasjon, kreativitet og engasjement :( Savner å fotografere og se gleden i gode bilder. Nå klarer jeg ikke å komme meg ut, eller se motiver lenger. Heldigvis går jeg på møter igjennom en lokal fotoklubb nå, så håper jeg får igjen litt lysten.
Avatar

Samme her

okt 7 2013 - 18:00
Sliter med noe av det samme. Driver med musikk og spiller litt sammen med andre innimellom i noen band/prosjekter. Prøver stadig å skrive låter, men klarer ikke få ned noe. Noen ganger får jeg ideer, men de forsvinner fort igjen. Har flere bassgitarer og gitarer, men noen dager klarer jeg ikke å ta fram og spille på dem en gang.
Har riktignok skrevet og produsert en EP for to og et halvt år siden, sammen med et tidligere band. Da skrev jeg alle fem melodiene og en av tekstene. Spilte også flere instrumenter. Virker som jeg hadde mye mer energi til rådighet da i forhold til nå.
Avatar

Hei!

okt 10 2013 - 18:57
Alt det dere skriver her inne hoeres veldig kjent ut for meg!
Jeg liker veldig godt aa tegne,drive med haandarbeid, skrive sanger, spille gitar og synge, men det er altfor lenge siden jeg har gjort noen av disse tingene..Noe som plager meg, for jeg foeler meg alltid bedre naar jeg driver med noe kreativt..

Jeg har hatt psyskiske problemer siden jeg var 14 og jeg brukte mang en natt paa aa sitte opppe aa tegne, spille gitar og skrive tekster. Saa jeg vet ikke hvorfor det foeles som et tiltak aa gjoere disse tingene naa..De sjeldne gangene jeg er kreativ saa gaar tiden veldig fort og jeg foeler meg avslappet og glad, men jeg kan ikke huske sist gang jeg gjorde noe kreativt.Jeg tror ogsaa det hjelper paa selvtilliten min, jeg elsker aa spille foran mennesker og sammen med andre, men foeler at jeg ikke er god nok til det naa siden jeg ikke har oevd paa gud vet hvor lenge..

Det er jo ikke det samme om man maa tvinge seg selv til aa gjoere ting man vanligvis elsker aa gjoere..Jeg vil saa gjerne komme igang igjen med disse kreative tingene, men vet ikke helt hvordan det skal skje..Til forsiden