Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mistet håpet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mistet håpet

nov 19 2018 - 19:32
Hei!
Jeg har gått inn og ut av selvmordstanker og planer i 1.5 år nå og føler meg utslitt. Har store vansker med å motivere meg selv til å fortsette å leve. Alt virker håpløst og jeg er fanget i destruktive tanker om at livet mitt er forhåndsdømt til å mislykkes.
Jeg vil ikke såre familie & venner, men livssituasjonen min er så grusom at det er direkte smertefullt å leve.
Jeg er 36 år og til tross for mange venner og familie føler jeg meg helt alene i verden. Alle rundt meg har fått barn og giftet seg, og har fine karrierer, mens jeg ikke en gang har fått kjøpt meg min første leilighet. Jeg har blitt den store taperen.
Jeg og eks samboeren min var i full gang med å gå på visninger, bød til og med på ett hus og hadde eggløsningskalender på telefonene våre og forsøkte å få barn, til en dag han brått og brutalt dumpet meg uten å oppgi grunn. Deretter nektet han å ta ansvar for valpen vår og jeg måtte pga nye omstendigheter dessverre adoptere den bort. Jeg gikk fra lykkerus til tap etter tap og har sittet fast i en grusom sorgprosess.
Nå føles det som jeg aldri kan bli glad igjen :(( Livet har blitt alt annet enn jeg ønsket meg og nå føles det for sent å snu.
Avatar

Re: Mistet håpet

nov 19 2018 - 20:27
Du nevnte ikke noe om det i teksten, så jeg bare lurer på om du er i noen form for terapi?Avatar

Re: Mistet håpet

nov 20 2018 - 16:45
Hvis ikke, vil jeg sterkt anbefale at du snakker med lege om hvordan du har det, så du kan få ordnet deg en psykolog. Det er ikke alle problemer vi er i stand til å bære på egenhånd, så det er viktig å oppsøke profesjonell hjelp når vi føler oss overbelastet over lenger tid, spesielt når det er selvmordstanker involvert.
Til forsiden