Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mistet alt jeg har...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mistet alt jeg har...

april 7 2011 - 10:14
Det brant i huset der jeg bodde og jeg mistet alt jeg hadde, jeg er 27 år og hele livet mitt var i den leiligheten. Ikke bare min leilighet men hele huset er vekk nå, verste er at jeg tror noen synes det er min skyld. Mange synes sikkert jeg er ganske rar for jeg var nesten aldri ute og har ingen venner. Jeg er trygda for angst og kansje deprisjoner, har egentlig aldri sett hva psychologen fortalte de. Jeg er så ensom og trist men jeg har ingen jeg kan prate med og jeg er alt for redd for å ta kontakt med noen uansett. Nå bor jeg på et motel men vet ikke hvor lenge jeg kan bli her og jeg har egentlig ikke råd til en ordentlig leilighet og takkler ikke bo på noe kollektiv eller. Jeg har bare ca 14.000 i måneden og forsikringa mi var alt for liten til å dekke alt jeg hadde og jeg har allerede brukt opp 15.000 bare på pc, telefon og klær og gudene vet hvor mye jeg må betale for å bo her... Vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvor jeg skal reise eller en gang hvordan klær jeg skal kjøpe meg..? Det er som om jeg ikke eksisterer lenger, hva skal jeg gjøre?
Avatar

Re: Mistet alt jeg har...

april 7 2011 - 11:17
Høres ut som en veldig trasig situasjon.
Det er i stunder som dette man virkelig ser hvor verdifullt det er å ha et fungerende nettverk rundt seg. Når man ikke har det er man i stor grad overlatt til seg selv.

Har i grunn ikke noe bra tips til deg i denne situasjonen men tror det kanskje kan være en idé å ta kontakt med dem du har vært i behandling hos og høre om de har noen tips.
Til forsiden