Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mistet absolutt all tillit

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mistet absolutt all tillit

jan 28 2020 - 09:09
Jeg har absolutt ingen tillit til Helsevesen, Politi, Politikere, Leger, Advokater, Skoler, Barnevernet, Sykepleiere, Hjelpepleiere, Psykologer, Psykiatere, Stortinget, Regjeringen, Brannvesen, Ambulanse arbeidere, Nav, Skatteetaten, Rettssystemet osv osv osv osv
Avatar

Re: Mistet absolutt all tillit

jan 28 2020 - 14:49
Skjønner deg, men tar du ikke litt hardt i når du nevner Helsevesen, Politi, Leger, Advokater, Skoler, Sykepleiere, Hjelpepleiere, Brannvesen, Ambulanse arbeidere?
Avatar

Re: Mistet absolutt all tillit

jan 31 2020 - 12:15
Det er fint med ærlige tilbakemeldinger som at overdreven mistillit gir en selv redusert psykisk helse. Men jeg tror det er lettere å ta i mot og se omsorgen i slike tilbakemeldinger hvis budskapet har mindre avstandsmarkering, som f eks - til månen.

Hvis en har så mange negative opplevelser på rekke og rad så kan en komme til å få negative, mistenksomme briller på. Da er det lett at en uttrykker seg slik at andre også opplever det som håpløst å bygge en fungerende relasjon så godt samarbeid kan oppstå. Vi er alle bare mennesker, heldigvis.
Til forsiden