Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mine tanker. Dårlig selvtillitt.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mine tanker. Dårlig selvtillitt.

jan 12 2012 - 19:47
Jeg føler meg alltid så stygg. Og det hjelper ikke at jeg rødmer som en tomat bare jeg ser på andre, og får tilogmed utslett på brystet når jeg rødmer.

Satt akkurat på rommet, så bare nevnte jeg for faren min at jeg syns det er kjedelig at jeg ikke kan bli brun. Fordi jeg mangler pigment noen steder, så da blir jeg heller brun med hvite flekker, blant annet i ansiktet. En helt tilfeldig ting å nevne. Men så sier faren min imot meg av en eller annen grunn, og sier at jeg BLIR brun. Fordi han hadde hatt en flekk selv, og den ble borte etterhvert.

Så sa jeg at når man har Vitiligo (google det om du vil), så er det ekstremt sjelden at man blir kvitt det. Selv om jeg ikke hadde trengt å si imot han, så gjorde jeg det. Selv om jeg enkelt kunne ungått diskusjon. (Pappa er veldig sta)

Også begynte jeg å rødme, ikke spør meg hvorfor. Mest sannsynlig fordi jeg har så ekstremt dårlig selvtillitt, derfor rødmer jeg ALLTID.
Og så sa pappa plutselig: "Se, nå rødmer du. Men ingen andre legger merke til det. Det er det bare du som tror." Hvor selvmotsigende er ikke det utsagnet?

Derfor rødmet jeg enda mer. Pappa sa at han syntes jeg er kjempepen, og at jeg ikke må tro noe annet. Men da bare lukket jeg døra og begynte å gråte. Så følte jeg meg 10 ganger styggere enn vanlig.

Jeg hater meg selv og de teite tankene mine akkurat nå. Sorry for unødvendig innlegg. Men jeg har ingen andre å snakke med.
Avatar

Re: Mine tanker. Dårlig selvtillitt.

jan 12 2012 - 20:05
Hørtes ut som du har en snill Pappa da:) Faren min sa aldri noe sånt til meg. Han bare kritiserte og kjefta han.
Avatar

Re: Mine tanker. Dårlig selvtillitt.

jan 12 2012 - 20:09
Nataliee: Ja, han mener å være snill. Men personligheten hans er veldig sta og veldig dominerende. Han har fått både meg, søsteren min og moren min til tårene. Uten å mene det eller skjønne hva han har gjort feil da.

Høres trist ut med en far som bare kjefter. Håper du har/får kommet deg litt unna det. <=/
Avatar

Re: Mine tanker. Dårlig selvtillitt.

jan 12 2012 - 20:18
Jeg begynner også veldig lett å rødme, spesielt hvis jeg får oppmerksomhet. Jeg kan til og med si ting nettopp for å få oppmerskomhet, men så fort alle snur seg mot meg begynner jeg å rødme. Veldig slitsomt. Kan også rødme når jeg er helt alene hvis jeg tenker på ubehagelige ting, som går på min egen selvtillit.
Avatar

Re: Mine tanker. Dårlig selvtillitt.

jan 12 2012 - 20:44
JesseCuster: Kjenner meg godt igjen i alt. Jeg har i tillegg sosial angst da. Men noen ganger føler jeg meg kanskje litt trygg, også sier jeg noe for å være morsom, men så angrer jeg når folk ser på meg. :/
Til forsiden