Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Metal-heads?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Metal-heads?

juli 28 2020 - 21:42
Synes Satyricon skulle holdt seg på nemesis divina og de før den på det nivået.Ja jeg personlig synes de ble for eksperimentell .

Min personlige liste av Darkthrone rangerer jeg sånn..På første plass for meg går jeg bestandi tilbake og setter først på

1 Panzerfaust

så etter den går lista sånn.

2 Transilvanian Hunger

3 A Blaze in the Northern Sky

4 Under a Funeral Moon

5 Arctic Thunder

6 Plaguewielder

7 The Cult Is Alive

8 Soulside Journey

9 Ravishing Grimness

10 Hate Them

11 Old Star

12 Total Death

13 Sardonic Wrath

14 Goatlord

15 The Underground Resistance

16 F.O.A.D.

17 Dark Thrones and Black Flags

18 Circle the Wagons


Tror dette er hva jeg kom til .Helt innafor tror jeg :) seff kan jo hende andre har en annen mening.

Avatar

Re: Metal-heads?

juli 28 2020 - 21:48
Ja det går mot kaldere å trasig tider nå mens pesta vandrer rundt å kakker på dører .Den gamle sortkledde kjerringa med riven over skulderen i mørket kommer hun vandrende..
Avatar

Darkthrone <3

juli 28 2020 - 21:52
Er sånn ca. enig med deg tror jeg, håper de aldri slutter å gi ut plater! ^^

Hehe, ja, hun kommer for oss alle! En eller annen gang :-p
Avatar

Re: Metal-heads?

juli 28 2020 - 21:55
Fan meg rett inn det og ser sånn ut lol
Avatar

Re: Metal-heads?

juli 28 2020 - 22:06
Hm er visst bare oss som snakker om denne type musikk her det er veldi lolz håper det ikke betyr resten liker dænsebænd å gluntan kviknegutan svensktopper ¨å annet jungel musikk med rytme box som jeg tror heter noe med rap å Aqua - Barbie Girl med glitter å fjas som man får vondt av.Ha en fin kveld Musicman du har noen fine band listet opp og album å sjekke ut.Rock on
Avatar

Jeg skal til Valhall når jeg sykler sørover

juli 28 2020 - 22:08
Når jeg kommer til Valhall så har Slayer konsert hver lørdags kveld, og man kan drikke så mye man vil uten å bli for full og uten å få hangover dagen etter! Der bugner det over av alt man måtte ønske seg, en eneste stor fest inn i evigheten, med masse bra musikk og ting som skjer hele tiden, som en evighetens fritidsklubb :-p
Avatar

Boknakaran B-)

juli 28 2020 - 22:15
Hehe nei får inderlig håpe det! :-p Takk for musikktips igjen! Jeg skal lage en liten liste til deg jeg også når jeg vinner meg til det! :-)

Ha en fin kveld du med B-)

Kveldens låt:

Boknakaran fesk og potedes Rune Lindbæk edit
Avatar

Re: Metal-heads?

okt 29 2020 - 23:24
Dobbeltpedal og vreng! <3
Avatar

Re: Metal-heads?

nov 2 2020 - 18:41
Vel, føler ikke akkurat at jeg er så innmari mye til metal-head, men jeg liker det meste av musikk, deriblant metal. Men, jeg liker også de fleste typer rock, pop, ska, rolig pianomusikk, visesang, osv., osv. Liker til og med litt danseband innimellom, men ikke for ofte, da går jeg lei. :P Så det ene utelukker ikke det andre når det gjelder musikksmak. Men nå regner jeg ikke meg selv som noe metal-head heller da, så det er jo kanskje litt i ytterkanten av hva tråden spør om.
Avatar

Re: Metal-heads?

nov 3 2020 - 23:13
Hei TheSunGoesUp :-) Jeg også liker mye forskjellig av musikk! :-) Jeg må liksom spille musikk etter hvilket humør jeg er i! :-) Har du noen favorittartister eller band, eller noe du lytter til mye for tiden? :-)
Avatar

Re: Metal-heads?

nov 4 2020 - 19:50
Hei Musicman :) Jeg liker HammerFall veldig godt, for eksempel "And yet I Smile", "Dead by Dawn" og "We Won't Back Down" er sanger jeg liker (i tillegg til alle de andre sangene deres). I tillegg hører jeg en del på Battle Beast, for eksempel "Out on the Streets", "Sea of Dreams" og "Familiar Hell", osv. Andre sanger innen metal jeg liker godt er "Heaven Can Wait" av Gamma Ray, "Heaven in black" av Axxis, "Siegfrieds Song" av Julian Lehmann, "Hootsforce" av Gloryhammer og "One More Magic Potion" av Ensiferum.

Jeg hører også på musikk litt etter humør og lignende, nytter ikke akkurat så bra med rolige ballader til treningsøkten. :P Hva slags ikke-metal-musikk liker du? :)
Avatar

Hei du! :-)

nov 28 2020 - 07:46
Skal sjekke ut de du nevnte der! :-) Jeg lytter til mye forskjellig, sender deg noen musikktips jeg, hvis det er greit? :-)
Til forsiden