Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Merkelige uvanlige følelser

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Merkelige uvanlige følelser

des 5 2011 - 13:40
Hei.

Følelsene mine stemmer ikke over med hva jeg opplever. Dette er rart og forvirrende. Er det noen som har følt det samme? Jeg kan føle meg KJEMPE deprimert helt uten grunn... Så lei meg at jeg føler meg skikkelig tung inne i meg å tungt å holde hodet oppe til og med og jeg får tanker om selvmord, SELV om jeg kanskje har hatt en perfekt dag/uke/måned til og med. Men nå i det siste har jeg nesten ikke følt noe unntatt de gangene jeg har blitt så irritert av småting.
Avatar

Re: Merkelige uvanlige følelser

des 5 2011 - 15:45
Det handler bare om hva du er bevisst på. Jeg sier "bare" fordi det er an skikkelig "aha" opplevelse å bli kjent med seg selv.

Når du lærer deg selv å kjenne så vil du igjen få sammenheng i det du opplever og hvordan du har det. Du tror på noe som ikke er helt riktig og derfor virker det helt vilt nå.

Det høres kanskje merkelig ut men det er den enkleste måten å forklare det på. Det du trenger er å få ut mer av det som du bærer på. Enten om du snakker med andre eller skriver om det så vil det hjelpe og gjøre deg mer bevisst på deg selv. Det er totaliteten som er viktig og ofte skraper en bare over overflaten. Derfor blir det vanskelig å forholde seg til de dypere ting ettersom en ikke dykker langt nok ned regelmessig.
Til forsiden