Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Meningen med livet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Underholdning....he he!

nov 4 2019 - 15:25
Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg der og tror at vi alle må finne noe selv vi liker å gjøre - som vi kan distrahere oss selv med mens vi er her. Det gjelder å ha det så mye gøy som mulig i tillegg til å oppnå mest mulig nytelse, for det er det eneste vi kan gjøre for å ha det litt kjekkere og gjøre livet mindre smertefullt.

Jeg er en eksistensiell nihilist ateist og moderat anti-natalist. Det vil si at jeg ikke tror på noe guder, liv etter døden eller noen objektiv eller egentlig mening med livet. Vi ble til av noe som kanskje kan kalles en tilfeldighet. Jeg tror også at det er greit å ikke få barn selv om vi evolusjonsmessig er laget for å få mange, fordi at å få barn innebærer å bringe noen til verden uten deres samtykke og verden er ikke bare rosenrødt. Alle som har sett nyheter og åpnet historiebøkene vet hva menneskeheten er stand til å gjøre. Vi kan gjøre mye forferdelig som krig, masseutryddelser, tortur, mobbing også videre. I tillegg har naturen sine forferdeligheter som sykdommer, naturkatastrofer o.l. Det er selvsagt opptil folk om de har lyst på barn eller ikke, men det er mange grunner til at det ikke er galt å være barnefri.

For meg er det reise til utlandet, god mat, musikk og kunst som er mine distraksjoner. Har også familie og bor i verdens rikeste land. Underholdningsbransjen er stor, så det er masse musikk og filmer som produseres heldigvis å distrahere seg med mens jeg er her.
Til forsiden