Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Medisinering: kvetiapin versus abilify

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Medisinering: kvetiapin versus abilify

mars 3 2021 - 10:37
Gikk lenge på Abilify grunnet en psykose-episode for mange år siden, opplevde at jeg "mistet meg selv". Jeg ble så apatisk og likegyldig til alt at min psykolog som ikke hadde møtt meg før medisinering startet, mistenkte at jeg var innen autisme-spekteret.

Klarer meg i dag tilnærmet uten medisiner, men har i det siste begynt på kvetiapin grunnet søvnproblemer og økende angst. Lurer på om dette er en bedre medisin og vurderer å spørre om jeg kan øke dosen, slik at den beskytter meg mot tilbakefall.
Er det noen her som har gått på kvetiapin i store doser, altså 300 mg og oppover som sliter med psykose-problematikk? Hvordan påvirket det følelseslivet?
.
Avatar

Dose

juli 16 2021 - 09:47
Jeg står på 600mg seroquel, har gjort det i 4 år. Null hangover. Eneste er at jeg får matlyst som fy, kan våkne på natta å må spise.
Til forsiden