Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Medisiner for angst/depresjon/søvnproblemer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Medisiner for angst/depresjon/søvnproblemer

nov 28 2011 - 16:11
Hei!

Jeg har fått resept på noen medikamenter etter å ha snakket med fastlegen min noen ganger. cipralex 10mg for å stabilisere og dempe angst, remeron 15mg for å få sove, og sobril 25mg for å ta "toppene".

Jeg har brukt cipralex i tre uker, merker at det er noe "annerledes" nå, men klarer ikke helt å sette fingeren på det. Er det noen som vil dele erfaringer rundt bruk av cipralex?

Jeg fikk stilnoct 10mg først for å få sove, men det hjalp ikke. ble liggende våken som før, med ekstra ubehag som om jeg var litt full. fikk også veldig voldsomme mareritt, så sluttet med dem etter 4 netter. Fikk da remeron 15mg, som jeg hentet på apoteket for to dager siden. Tok en første kvelden og sov i 14 timer, var invitert på middag og holdt på å kollapse ved bordet. Måtte bare unnskylde meg og spørre om jeg kunne legge meg litt på sofaen. lå der i fire timer og halvsov/sov...

Når jeg våknet igjen ble jeg invitert på pepperbaking sammen med noen venner, og sa ja til det. Jeg prøver å eksponere meg selv for angstutløsende situasjoner, så sier ikke nei til direkte invitasjoner. Men, jeg var helt ute. Den følelsen man har de 10 sekundene etter man våkner på morgenen, den hadde jeg hele kvelden fra 1900 til 2400. Turte ikke ta remeron i går kveld fordi jeg skulle til terapi 1215 i dag, men skal prøve igjen i kveld.

Blir man mer vant til remeron etter flere dagers bruk? Håper noen som har brukt det over litt tid kanskje vil fortelle litt om hvordan det er?

Tok en sobril for første gang på fredag, og det var veldig deilig! slappet nesten helt av, og bekymringer og negative tanker var fjernt unna. Dagen etter var jeg ikke i kontakt med meg selv lengre, gjorde veldig merkelige ting hele dagen. Tok solarium, kjøpte ting jeg ikke trenger på butikken, skrev ting jeg vanligvis ikke ville gjort, osv. er det noe jeg må regne med skjer hver gang jeg bruker sobril?

Jeg klarer ikke å snakke i telefon eller oppsøke legen min direkte, så får ikke snakket med han om dette før jeg skal dit om to uker. Håper derfor på at noen kan svare meg litt her.
Til forsiden