Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Me vs. World

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Me vs. World

april 19 2018 - 14:26
Flott, da var jeg offisielt stemplet kriminell. 2 anmeldelser etter tappert selvmords forsøk. Mine våpen ble beslagt som de selvsakt skal destruere. Ytterdøra og hele dørkarmen har dem gredd å knust da min demente mor ringte og meldte meg savnet da jeg sa jeg reiste på ferie! 50 000kr rett ut vinduet.

Ikke nok med det men de skulle hvis straffe meg enda mer med bot. Helt fantastisk hele greia, trekker du ikke av så blir det bot på deg gitt! Sånn i tilfelle du skulle prøve igjen.

Som om ikke ting var gale nok med å leve et liv sviktet av alle en kjenner. De lever i beste velvære. Her er det de som ligger nede en må sørge for å trøkke enda mer ned i driten.
Avatar

Re: Me vs. World

mai 16 2018 - 11:03
"Flott, da var jeg offisielt stemplet kriminell"

Hahah velkommen i gjengen ;) Verden og dens ignorante stempler."Ikke nok med det men de skulle hvis straffe meg enda mer med bot. Helt fantastisk hele greia, trekker du ikke av så blir det bot på deg gitt! Sånn i tilfelle du skulle prøve igjen."

Virkelig? Veit at det liksom er "ulovlig å begå selvmord" (som er latterlig), men trodde ikke at de faktisk straffet folk for det i tillegg. Å være suicidal er jo mer enn nok straff i seg selv for en suicidal person.

Mange mennesker føler at de er født inn i en verden som de ikke trives i - men de får faen meg "ikke lov" til å forlate den, til tross for at det er deres eget liv. Slaveri kalles det.
Til forsiden