Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Masse tunge følelser.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Masse tunge følelser.

feb 8 2020 - 17:19
Hei
Dette er noe helt nytt for meg og jeg srkier mitt første innlegg her. Jeg har veldig masse føleleser i meg som er veldig frem og tilbake hele tiden og det er ikke en sorg eller biolar lidelse jeg strever med forakt og den foresaker at jeg ikke klarer å tenke helt klart og jeg er dau sliten av å ha det sånt. Jeg vet det kommer fra å bli kalt og sett på som patetisk og ubrukelig. Jeg blir ikke sett på som ubrukelig men jeg har et behov for å bevise meg selv hele tiden og den er veldig plagsomt. Jeg er veldig ressurs sterk og har masse bøker som jeg kan lese og har lest. Men nå få tiden må jeg egentlig høre på lydbok for de jeg sliter så mye med å fordøye ting og med dyp læring. Dette har med forakten å gjøre eller sorgen, det er masse blanda følelser og, jeg er super sliten. Jeg aksepterer at jeg har det sånt og lever i en slik følelse tilstand men jeg vil helst bare bli frisk. Ønsker å få utløp for dette med å srkive til dere. men føler det ikke hjelper helt. Er det noen andre som kan hjelpe meg og skrive ned noen tips? Jeg spiser sunt og trener så det er ikke et problem. Jeg er veldig dreven som person og har en enormt høy læringskurve og vil gjerne komme meg ut igjen og være sosiale, men det er vanskeligt med å fordøye situasjoner rundt meg ,dette trur jeg har mer med den problematiske avskyen og grensesetting og masse andre følelser. Jeg pleide å være oppgående før men jeg har alltid strevd med psyken, men jeg har klart og kommet en laaang vei og er på bedringens vei og blir friskere hver dag, men jeg får ikke utrykke det jeg engentlig strever med på en spesefikk måte fordi følelsene mine kommer fra fortiden og de har hengt der lenge og de er konstant aktive, skjenner det på kroppen hele tiden. I hode i ryggen i lårene og i bena, sorg, sinne, avsky går det mest av. Tusen takk for de som svarer og håper det ikke ble for mye.
Avatar

Hei Rochell123!

feb 8 2020 - 19:19
Du klarer å formidle det slitet og kaoset som jeg har inntrykk av at du opplever. Ja, det høres fryktelig slitsomt ut. Jeg tror det vil være en stor fordel hvis du hadde hatt en å dele dette med, både en venn og en profesjonell. Det må være tøft hvis du er alene om dette. Jeg vet jo ikke i hvilken grad du har fått hjelp til å sortere tanker og følelser tidligere, men det er det første som slår meg når det gjelder råd. Å skrive kan og være nyttig, men det vil nok være enda mer til hjelp å ha en som ser og hører deg. Det kan være alt fra fastlege til helsesøster og psykolog. Du er ikke alene om å ha det slik du beskriver, og det er mange som vil oppleve at det går an å komme seg ut av vansker, selv om det kan virke håpløst til tider. Jeg kunne ha skrevet mer, men vil gjerne ha din kommentar først. Det kan jo være jeg forstår deg feil. Hilsen en som tror på bedre dager.
Avatar

Rochell123

feb 13 2020 - 21:17
Jeg har selv mine sår fra fortiden min som jeg har slitt med, vet ikke om det er i like stor grad som din. Jeg vil si at jeg sliter ikke like mye som jeg gjorde før etter å ha snakket det ut med psykolog. Det er sant at tiden legger sår, men det er usikker om tiden legger sår 100% men om man aksepterer hva som har skjedd og har slått seg til ro. Maybe maybe
Helt ærlig så prøver jeg hverdag å tenke at imorgen er en ny dag med ny muligheter og finner de små gledene i hverdag. Suger til meg saften av de små gleden som skjer.
Også om jeg kjenner på meg at nå starter jeg å føle meg nede så for jeg selv ting til å skje, eks lager planer til helgen så jeg har noe å se fram til når helgen kommer. Ta et steg om gangen :)


Beklager hvis jeg bommet totalt:)
Avatar

Re Rochell123

feb 14 2020 - 08:51
Hei
God dag.
Du har absolutt rett.
Men tiden dekker ikke sårene. Det er kun at vår hukommelse blir litt svekket og får oss til å føle oss bedre. Men alle sår blir lagret som minner. Det er derfor viktig som du sier at det må tas et steg om dagen. Vi må akseptere realiteten og at ting har skjedd, gode eller dårlige. Men alt ordner seg så lenge vi prøver å gi det beste av oss selv.
Grip dagene -:)
Til forsiden