Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

MER OG MER NEDFOR!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

MER OG MER NEDFOR!

mars 13 2012 - 22:34
Føler meg mer og mer deppa for hver dag som går nå.. Mer sliten, mer uopplagt, mer irritert og mye mer lei meg..

Det har seg slik at en venninne må bo hos meg siden moren hennes er mer depressiv enn vanlig. Som alltid er det ingen som spør meg. Alt blir så vanskelig å forholde seg til, og særlig når alle skal synes synd på henne. I begynnelsen gikk det greit, men etter hvert som dagene går kjenner jeg at jeg begynner å bli sliten og lei. Det virker ikke som om noen tenker på at hun sliter ut de rundt seg. Det er slitsomt å ha noen rundt deg som ofte klager, å få privatlivet revet fra seg, og å hele tiden måtte legge til rette for henne. Og spesielt når hun ikke tar hensyn til de andre rundt seg, hun bare forventer ting.

I tillegg har familien plutselig blitt en slags avlastingsfamilie for ei jente som kommer til oss en gang i uka. Jeg har generelt ikke noe imot dette, men jeg er lei av at folk aldri spør meg direkte og at jeg alltid skal få dårlig samvittighet for å ha det så forbanna godt, at jeg ikke trenger et "støttested". Begge jentene er veldig hyggelige, men jeg er en person som nærmest hater å ha folk rundt meg hele tida, og særlig når det blir mange!

Dessuten tror alle at jeg kjenner venninna mi, bedre enn jeg gjør. For å være ærlig så kjenner jeg ikke hu no særlig lenger... Hu driter i skole, har mye fravær, drikker seg drita, spyr i andres leiligheter og puler alle guttene hun kommer over..

Hvorfor er det jeg som skal være den "stygge ulven", hvorfor forventer alle at jeg skal ha det så jævlig godt og lett??! Og hvorfor skal vi alltid ta imot andres problemer, i tillegg til at det omtrent forventes at vi skal løse dem, siden de gjør jo ikke noe med det selv!
Misforstå meg rett, jeg vil virkelig hjelpe dem, men det går ann at de i det minste prøver. Hvis vi alle sto sammen kunne vi kanskje klarte å finne noen løsninger.

Jeg trenger bare en pause... fra alt...
Avatar

Re: MER OG MER NEDFOR!

mars 14 2012 - 00:34
trist å høre.
Avatar

Re: MER OG MER NEDFOR!

mars 14 2012 - 01:26
Syns det er fint at dere hjelper andre som har det vanskelig, men du kan ikke la det gå så langt at det går utover egen helse. Sett foten ned for hva du kan klare, er ikke meningen at du skal ta jobben som psykolog, det virker som venninnen din trenger hjelp fra fagfolk for å si det slik.

Grunnen til at du ikke blir spurt kan være mange, men veldig klassisk er jo at folk tror den som ikke sier noe imot er sterk nok til å takle en storm uansett størrelse. Si ifra du ;)
Til forsiden