Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Livets verdi

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fakta vs antagelser

jan 1 2021 - 20:15
Faktiske observasjoner, problemer og utfall er basisen til bl.a. FHI og andre troverdige kilder. Du har ingen kilder du kan vise til, om annet enn «nettet», det holder ikke hverken som story eller fakta. 45 % av befolkningen fikk svineinfluensa, kan du finne fram kilder som underbygger de store problemene du forsøker å underbygge her ? Lim inn linken i svaret.

FHI/SSB er ikke media, det er statlige organisasjoner med forskning/fakta som bedrer befolkningens liv.

Om noen år vet vi at 0,1-2 % kanskje fikk andre bivirkninger enn de idag kjente. Noe du velger å fokusere på. De 99 % som berget har trolig mindre fokus hos deg.

Vær saklig, få med kilde/dokumentasjon ved påstander. Bruk ellers ordene kanskje/muligens hvis ikke dokumentasjon kan vises til.

Forstår at du blir opprørt, men fakta er uomtvistelig - mens påstander uten substans (bevis/dokumentasjon) og ikke så mye som en kildehenvisning engang blir misvisende og kan da være uheldig å spre.
Avatar

Hei

jan 1 2021 - 20:29
Altså jeg har ikke grunn til å være hysterisk for jeg er jo ikke der for å overbevise dere får vente og se om noen år og da husker du mrs freak.Når de endrer genene våre med vaksiner.i fjor var ingenting i forhold til hvordan dette året blir.Det blir dårlig år for hele verden.Folk tror bare man tar vaksine så blir alt som før.Ting blir jo aldri slik det pleide å være før.Men nå skal hele verden være forsøkskaniner for en vaksin man ikke har brukt ett år på å lage en gang.Det i seg selv er alarmerende ikke ett år engang.
Avatar

70 % av 100 000

jan 1 2021 - 20:33
Vaksinasjon med Pandemrix reduserte risikoen for influensasykdom med om lag 70 prosent. Så av 100 000 er det ca 30 000 som ikke trengte vaksinen. Men man vet ikke hvem, derfor bør alle 100 000 ta vaksinen.


Klilde: FHI
Fra pandemien startet i oktober 2009 til og med utgangen av 2012 ble narkolepsi bekreftet hos 72 pasienter i alderen 5-26 år. Gjennomsnittsalder ved symptomstart var 12 år. 56 av pasientene var vaksinerte og 16 var uvaksinerte. Det betyr at uvaksinerte personer også hadde risiko for å utvikle narkolepsi. Gjennomsnittlig tid fra vaksinasjon eller influensa til symptomer på narkolepsi var 8 måneder.

Kilde: samme som over

Og bivirkninger ER det ved alle vaksiner. Men alternativet til vaksinebruk er mye værre.

Avatar

Hei

jan 1 2021 - 20:41
Tardetsonmanhardet enig i det du skriver,Jeg leste faktisk om de historiene unge som fikk livene ødelagt av narkolepsi på grunn av vaksinen og de brukte faktisk lengre tid.De brukte lengre tid på den svineinfluensavaksinen enn denne her.Den gangen forsikret de også at her er det ikke snakk om alvorlige bivirkninger forleden i avisa var det at de var klar over dette med narkolepsi bivirkninger.Man skal være skeptisk og tenke litt selv også.Tvangsvaksinere oss gjør dem i lengden også.jeg stoler ikke på det der såkalte pratet dems hvor uskyldige bivirkningene er som allergi og feber og thats it liksom.De vil forandre genene våre og gudene vet hva slags sykdommer som kan komme på lang sikt av dette slik det kom av svineinfluensa.
Avatar

tvetydig

jan 1 2021 - 21:06
Mrsfreak,

hvorfor forkaster du fakta som ikke støtter dine påstander? Er du et fornuftig menneske så tar du alt i betraktning før du beslutter en mening.

Ingen kan si hva som skjer i fremtiden, vi kan bare basere oss på hva vi vet her og nå.

Du spesifiserer viktigheten av å være kritisk, men du er ikke kritisk til dine egne påstander, som jeg egentlig vil si er mer vesentlig enn noe annet.

Avatar

Hmm

jan 1 2021 - 21:23
Jeg er ikke her for å overbevise andre noe som helst totalvrak.Jeg holder fortsatt på mitt og dette er større enn oss.De som har satt dette i gang med viruset for å utrydde befolkning på jordkloden dere er naive som stoler så blindt på alt dere får høre av myndigheter.Norge er en liten liten brikke i ett stort system på jorden med andre land over seg som USA blant annet.
Avatar

Naivitet

jan 1 2021 - 21:34
Ja, det er absolutt naivt å ta inn informasjon uten å kritisere den.

Dette gjelder OGSÅ myndighetene.

Men det betyr ikke at du kan danne deg meninger basert på en magefølelse, og så kalle det fakta.
Avatar

Totalvrak

jan 1 2021 - 21:48
Jeg har ingen magefølelse jeg fortalte jo deg tydelig at jeg står på mitt og er ikke ute etter å overbevise noen om annet.Jeg tvinger ikke folk å mene det samme som meg.Jeg er skeptisk til vaksiner fordi jeg er sikker på at det kommer til å være med på å endre genene våre og fordi jeg mener at viruset er menneskeskapt og mening å utrydde mennesker fordi vi er overbefolket.Du har lov å mene annet enn meg.
Avatar

Menneskeskapt

jan 1 2021 - 23:10
Menneskeskapt for å utrydde eldre/syke. På tide å se hva wetmarkeder i Asia/Afrika driver med. En haug med levende dyr som ikke er sammen naturlig blir stuet sammen i et marked. Det blir en smeltedigel for nye virus. Det er mye mere sannsynlig enn at en lab.arbeider har utviklet viruset for å utrydde eldre og syke.

Basert på hva forskere vet til nå om det nye koronaviruset, stammer det fra en flaggermus. Den har mest sannsynlig overført det til et annet dyr, som igjen har overført det til mennesker.
Dette skjedde med virusene bak SARS og MERS, som begge kom fra flaggermus. SARS smittet sannsynligvis mennesker via desmerkatt, og MERS ble trolig overført til mennesker via en kamel eller dromedar.

Forskere har nå funnet et virus som ligner SARS-CoV-2 i en art i flaggermusfamilien hesteskoneser. Det deler hele 96 prosent av de genetiske sekvensene med SARS-CoV-2

https://www.nature.com/articles/s41586-020-2012-7

Selvsagt er det greit å mene noe annet, men litt rart at det ikke kan underbygges med noen andre enn skribenten selv. Hva bygger det synet på altså.

Til forsiden