Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Livet kjeder meg, ass

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Livet kjeder meg, ass

nov 5 2017 - 20:57
Som det livet her kjeder meg. De tingene vi skal fylle livet vårt med, det kjeder meg også. Har ikke tenkt noe spesielt mye på det før, men nå merker jeg det ekstra. Sikkert.

Bare interesserer meg ingenting.
Avatar

Re: Livet kjeder meg ...

nov 6 2017 - 16:05
Det kan lett gå slik at det som før var kjekt og interessant vert kjedelig. Det kan vere eit eller anna som manglar, som ein lekk i ei kjede. Kanskje var der nokon å dele interessene med, eller i det minste var der nokon som ville høyre når ein fortalde om opplevingane sine. Når slikt vert borte går det lett den vegen at ein sjølv misser interessa.
Avatar

Tja

nov 10 2017 - 23:15
Det kan jo og være att det er du som er kjedelig og ikkje livet. Ein må gå i seg sjøl og ikkje berre skylde på alt og alle. Det gjeld oss alle.
Avatar

Re: Livet kjeder meg, ass

nov 11 2017 - 00:33
Ehm javel. Kan hende jeg er en kjedelig person, jeg er vel kjedelig på den måten at jeg ikke er lik deg og resten av saueflokken.
Men når det er sagt så finnes det folk som liker å tenke for seg selv her - på denne kloden. Det er den type mennesker jeg liker.

Vil ikke si at jeg skylder på alt og alle, skjønner ikke hva du prater om.
Jeg er ikke en bitter person. Jeg har bare gått lei av det livet vi lever på repeat.
Tror du virkelig ikke at noen mennesker går lei av naturlige årsaker? Feks veldig gamle mennesker kan føle seg mette på livet, de føler at det er greit å gå. Fordi de har levd nok.

Jeg er ikke den eneste som tenker og føler det slik.

Livet er en magisk greie for noen og flott det for dem. Men livet er noe man har opplevd fullt bare ved å leve noen år. Det følger bare et spor. Fint dere andre finner glede i å repetere ting.
Avatar

Enig

nov 11 2017 - 09:21
Der kom du med ett godt svar. Enig.
Avatar

Re: Livet kjeder meg, ass

nov 11 2017 - 15:20
Men jo, jeg er en kjedelig person.
Avatar

Re: Livet kjeder meg, ass

nov 11 2017 - 15:52
Når vi er nærmere voksen alder så har vi ansvar for vårt eget liv og innholdet i det. Kjeder en seg er det en tilstand som ofte kan få oss til å finne på noe som kanskje er skikkelig gøy. Det behøver ikke koste penger i det hele tatt, men jeg for mi del vil si at det ofte innebærer å komme seg utafor døra, enten det er i skogen eller der folk er. Det krever en viss aktivitet og kan bli belønnet med innholdsrike opplevelser.
Avatar

Re: Livet kjeder meg, ass

nov 11 2017 - 16:01
Jeg forstår det. Det er bare ikke en sånn kjedsomhet som kan fylles med en aktivitet. Fordi alle aktiviteter er kjedelige, de var kanskje fine før men det er lenge siden.
Kanskje kjedelig er feil ord, alt er uten følelser. Det er sikkert mer riktig å si enn kjedelig. Det er ingen mening med det er det jeg sier. Jeg kan gjøre de tingene men det gir meg ingenting.

Bare tanken på å gjenta dette i x antall år fremover er så stort å tenke på. Jeg skjønner ikke hvordan mennesker gjør det. Jeg har iallefall gått lei.Avatar

Re: Livet kjeder meg, ass

nov 11 2017 - 16:04
Og jeg skjønner at det jeg skriver er vanskelig å forstå for noen som ikke føler det samme, men man kan kanskje prøve å sette seg i den situasjonen.

Noen mennesker ønsker evig liv, noen mennesker frykter døden for alt, jeg er glad for at døden er det siste vi kommer til. Den virker faktisk mer interessant.

Livet er faktisk langt.


Det er ikke kjedelig, det er uten mening. Jeg er ikke flink med ord, så føler ikke at jeg får fram det jeg mener. Vet at alt er opptil meg, men det er meningsløst å eksistere. Det er som om alle mennesker liksom er skapt til å eksistere, men sånn hadde det vel bare vært om vi selv hadde valgt livet?
Det er litt ''fucked up'' å tenke på at noen andre velger livet for oss. Og ja man kan selv velge døden, men det er igjen unaturlig å ta livet sitt. Så da sitter man her da, fast. Sitter fast i et liv, i selve livet.
Forstå det.
Avatar

Re: Livet kjeder meg, ass

nov 11 2017 - 19:59
Jeg synes det er litt fint at det kommer fram at kjedsomhet ikke er helt hva du mener, men at du her filosoferer over hva det kan være. Da kan det bli lettere å komme til det du vil.
Avatar

Sitter ikke fast

nov 12 2017 - 19:28
Du sitter nok ikke fast i livet. Livet varer som kjent ikke evig. Sammenlignet med evigheten så er livet ett musepiss i havet
Avatar

Re: Livet kjeder meg, ass

des 23 2017 - 14:09
Kjenner meg igjen i dette ja. Det er den delen av depresjon der du mister interessen i ting som brukte å gi glede. Og tanken på å gjøre de er nærmest frastøtende.

Men når jeg prøver å tenke logisk på det så er det jo ikke slik at man har sett og gjort alt her i verden. Det fins jo ting å prøve og mat å smake for eksempel. Steder å se... Folk å møte.

Til forsiden