Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Livet gir meg jammen meg mange prøvelser

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Livet gir meg jammen meg mange prøvelser

nov 20 2016 - 23:11
Nå er denna helgasnart over. Og denna helga her gikk jo ikke helt knirkefritt den heller som forrige helg. Endte nok en gang på legevakta. Fredagen blei drit tøff. Takla ikke livet i det hele tatt. Og blei jo ikke akkurat bedre av at hjelpetlf eller legevakta ikke svarte. Så endte med å ringe 113..og fikk beskjed av legevakta å komme ned, jeg dro kun ned fordi jeg ble lova å få snakke med noen som lytta og forsto.
Eneste som var hyggelig var sykepleren der nede..legen var sur og irritert. Pusta og pesa. Blei sikkert ikke bedre da jeg slang ut at jeg blei dårlig behandla forrige lørdag også. Selv om sykepleiern sa at det skulle ikke være sånn. Så siste gang jeg skal dit hvis det gjelder psykiatri. 500 kr blei den turen tilsammen på. Endte med at jeg gikk hjem. 7 km.

Alt har vært tøft etter bruddet med xen. Jeg savner han heldigvis ikke. Skjedde så mye vondt i det forholdet. Og det er så vondt å takle de minnene aleine. Og på fredag trengte jeg virkelig noen å prate med. Det gjorde så vondt å takle alt aleine og sitte med alt sammen aleine. Og når ingen steder svarte, så blei jeg mer eller mindre desperat og redd for livet mitt. Redd for at jeg ikke skulle orke mer, redd for at jeg skulle kutte dypt. Det ble et dypt kutt, men det kunne jeg ha fiksa selv i stedefor på den elendige legevakta. De limte igjen kuttet, selv om jeg faktisk tenkte at burde dem ha sydd når jeg så på det hjemme på lørdag. Det små blødde ganske lenge selv om det var limt. Herregud for noe tullete greier...
Så håper å få ordna siste rest med ting i morra.

Huff... livet er ikke lett. Og når man føler seg så aleine uten noen som bryr seg som bor i nærheten, så blir hverdagen ekstra vond og tøff.:(
Avatar

Re: Livet gir meg jammen meg mange prøvelser

nov 20 2016 - 23:34
Hei. Vi har jo pratet litt allerede. :)

Jeg ser jo at du har det mye vanskeligere enn meg, men du kan alltids ta kontakt med meg igjen om du bare vil prate litt en dag. Jeg kan ikke love å forstå alt om hvordan du har det, men jeg kan love at jeg ønsker å lytte til deg å kanskje hjelpe deg med å få litt perspektiv på hvordan du har det.

Jeg kan som regel sette av tid til å prate litt uansett når på døgnet det er.
Hvis du vil kan du få facebook eller tlfnr på PM så det blir lettere å komme i kontakt med meg. (husker ikke om jeg har foreslått det tidligere)
Til forsiden