Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Livet er en Simulator

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Livet er en Simulator

mai 8 2021 - 17:10
Jeg føler livet er en simulator.. litt som en ep i rick and morty, hvor jeg er den eneste som vet det, kanskje det bare er meg som er i den simulatoren? for ingenting er ekte! og de lar meg ikke vite det! de har gitt meg medisiner som skal få meg til å glemme, for å ha kontroll på meg! jeg orker egt ikke mer av dette! :(
Avatar

Uønskede bivirkninger av medisiner

mai 8 2021 - 18:29
Hvem har gitt deg disse medisinene, og hvordan vet du at det er for å "få deg til å glemme"?

Hukommelsestap er en uønsket bivirkning av enkelte medisiner. Opplever du dét må du gi beskjed med én gang! Har du forresten fått tilbud om medisinfritt alternativ, slik du har rett på?
Avatar

Re: Livet er en Simulator

mai 9 2021 - 16:29
Tardetsomanhardet: ja ikke sant!! ;)

Frikar-1: er dps som gir meg medisinene. vet det er til det for hvis ikke hadde de ikke gitt meg medisinene! Har ikke fått noe hukommelsestap av medisinene, har heller ikke fått tilbud om medisinfritt alternativ.
Avatar

Baktpotet

mai 9 2021 - 16:41
Hvilke medisiner er det som gir deg hukommelsestap ? Det virker litt underlig at det er årsak, men kan være (uønsket/ønsket) virkning.
Avatar

Re: Livet er en Simulator

mai 10 2021 - 09:51
Det er nok mange som har lurt på om vi lever i en simulator, basert på observasjoner av egne og andre individers livsløgner og mer eller mindre bevisste skuespill ovenfor både seg selv og andre.

Men jeg skjønner ikke helt problemet med medisiner her, selv om jeg kan relatere meg til opplevelsen. Med mindre det er gjort et tvangsmedisineringsvedtak så velger du jo selv å ta imot medisinene. Er det gjort et tvangsmedisineringsvedtak har du klagerett.
Avatar

Re: Livet er en Simulator

mai 11 2021 - 17:02
Nidelven: får ikke hukommelsestap av medisinene, mente at medisinene er til for at jeg ikke skal tro på det jeg tror på!

Frikar-1: sant! det har jeg faktisk ikke tenkt på! skal si ifra om at jeg ikke trenger medisinene lenger! takk for tipset! :)
Avatar

Har tenkt tanken

juni 13 2021 - 01:58
...som alle andre tanker jeg har hodet fylt av.
En periode var jeg helt sikker på at det som skjedde rundt meg var falskt.
Ingen virket å innse noe. Jeg var i hysteri inni meg, og så det overalt og jeg kan faktisk enda påstå å si at
det jeg opplevde skjedde i virkeligheten vi lever i. Jeg visste bare ikke hvordan takle denne frykten og ble i total kaos og frykt,

Men for å si det kort. Mitt råd til deg, er å tenke at, hey, uansett hva dette er, så er det sånn det er. Og bare fortsett å
leve som det du gjør, kanskje nå er muligheten til å innse at du har faktsik utrolig mye (det meste) av kontrollen selv på dine valg, handlinger osv. Tenk at så lenge ting er som de er, så er det ingenting å frykte, Vi er bare mennesker alle sammen. (som jeg følte var best å skrive) for jeg vet ikke.... men samarbeid med det ukjente, Ikke frykt det. Å tenke ut en viten på noe som ville forandret hele ditt verdensbilde, alt du kjente til, så vil det naturligvis være skummelt. Gi det en sjangs å bli kjent med det, og tenk det positive med det. Og det er bare du som velger om du vil gjøre dette mere skummelt eller akkseptere det du tenker er en realitet, så lenge du føler du takler det. Ikke gå over din egen grense. Det er bare et råd fra egen erfaring.
klem

PS ingen kan tvinge deg så enkelt å ta medisiner. For hvis du opplever den samme erfaringa jeg har, så er ikke medisiner i seg selv en hjelp sånn ut av det blå.
Hvis du vil snakke mer med meg, så meldte jeg meg akkurat inn her, for jeg sliter med traumer av samme prinsipp, men du kan legge meg til som venn, eller noe hvis det går
Til forsiden