Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Litt humor..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Litt humor..

sep 28 2017 - 17:54
Alle nordmenn er født med ski på bena heter det i ordtaket. Men når en les om skjebner her inne og snakker med folk, så strir alle med noe. Alle nordmenn er født med ryggsekk på ryggen.
Avatar

Ski på bena...

sep 30 2017 - 15:12
Tja..I mitt tilfelle så har jeg aldri klart helt bruke de skiene jeg ble født med...-om jeg hadde noen i det hele tatt! Men..har leeenge hatt en ryggsekk på ryggen..og den har til tider vært godt pakket! Heldigvis har jeg blitt kvitt litt etter litt av det jeg hadde der...Iblant så tar jeg sjansen å ta den av også.. Andre ganger har jeg fått litt hjelp til å pakke ut:p

Noe jeg forressten tror er viktig blant mennesker er at en kan godta hverandre akkurat som vi er...og at barn burde lære det fra tidlig alder...-det pluss at absolutt alke har sine områder de kan være/ bli veldi flinke på- ikke i alt, men noe!:) Og at voksne ikke slengte ut masse negativt om alle og enhver med barn tilstede.. ;)
Avatar

Godt sagt happylife

sep 30 2017 - 20:05
Bra innlegg fra deg Happylife. Tenker i sånne baner eg og. Eg har både homofile og muslimer som venner. Selv om jeg lever og mener helt andre ting enn de gjør. Kan være venner selv om en forskjellig.
Til forsiden