Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lite trafikk eller?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lite trafikk eller?

mars 2 2011 - 19:12
Man lurer vel i grunn på hvor mange det er som blir sittende på gjerdet på dette forumet. Dem som sitter og tenker på en masse ting som dem kanskje føler at de ville snakket litt om. Eller iallefall skrevet litt om. Tror kanskje det er noen som føler det bare er teit det de har å melde og derfor blir det en tilbaketrukken tilværelse som gjelder.

Har vel en tro på at en burde komme ut med det en har samma hva det måtte være. En vil kanskje ikke få løst opp alt med én gang men man vil trolig sette noe i gang som kan utvikle seg over tid. Det er nok mange som kjenner seg igjen i at det er vanskelig å hoppe ut i ting når man blir skjelven av mindre. Det er som regel ikke så ille når man først er i gang. Dørstokkmila er jo tross alt den lengste veien man må gå. Resten kommer mer av seg selv og får man først igang litt moment så vil det bli lettere og lettere.

Det vil i grunn være synd om det skulle ende opp med å bli en slags "klikk" som regjerer og en hel del som ikke tør å delta. Det kan fort skje noen ganger og man har selv også opplevd det. Noen ganger er det spennende bare å se hva andre har å si men det kan også hende at man har noe å bidra med selv også. Om man går aktivt inn i prosessen vil man jo bli litt mer engasjert. Kan jo være greit å få litt aktivisering av de små grå på områder man kanskje ikke ellers er like aktiv innen.

En annen ting man kan melde er at selv om språket mitt til tider er ganske spesielt så er man ikke så ille. Det bare virker sånn ;-)
Til forsiden