Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lesbisk, aspeger, ADHD, angst.. For ett liv :/

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lesbisk, aspeger, ADHD, angst.. For ett liv :/

des 4 2014 - 19:17
Føler bare for å få ut litt av følesene mine, sitter med så mye inne.

Det er så mye som ikke stemmer lenger. Prøver alltid å holde motet oppe, for jeg vet at det kommer til å bli bedre. Men nå føles allt så tungt.

Har slitt mye med angst og deprisjoner, og har arbeidet mye med det. Trudde jeg hadde klart å besire det, men nå kommer allt tilbake, og allt det arbeide jeg har lagt i det, har nesten vært bortkasta nå. Det er vondt å måtte nesten begynne på mytt..

Og så har jeg fått vite at jeg antageligvis har AD/HD og kanskje asperger :/ Noe som kom veldig uventet på meg, og som egentlig kommer til å fovandle hele livet mitt.

Og for å fin pusse livet mitt lit, så har jeg også måtte innse at jeg er lesbisk!

Hvorfor må jeg være så anderledes en andre? Føler ingen ting stemmer med meg :/

Er det noen som kunne tenke seg å prate med en som meg? Eller som går igjennom noe av det samme? Hadde satt stor pris på det!

- Jente 19
Avatar

hei du

des 7 2014 - 20:57
Jeg sliter også med angst og depresjoner og har ADD nesten som ADHD og hvis du vil snakke med meg og dele noen av følelsene dine så lytter jeg gjerne , legger deg til som venn så godta hvis du har lyst :-)

Avatar

Hei oneone11

des 16 2014 - 00:35
Ser at du har ADD, når ble du utredet for dette? Jeg lurer på om jeg har det. Men jeg vet det er vanskelig å utrede seg som voksen.
Tusen takk for svar!
Avatar

hei lydiaerdna

des 18 2014 - 18:33
Psykologen min Fortalte jeg hadde det når jeg var 14år men egentlig ikke tenkt noe veldig på det :/ ĺ
Avatar

Nesten helt lik

mars 1 2015 - 21:34
Uff, skjønner at du har det vanskelig .. vet godt hvordan det er å skille seg ut, for ved et sammentreff er jeg nemlig selv en lesbisk jente med Asperger og angstlidelse. Det er den følelsen av å aldri passe inn uansett hvor man går, er fælt rett og slett. Vet selvfølgelig ikke akkurat hvordan du har det men jeg snakker gjerne med deg hvis du har mer på hjertet.
Til forsiden