Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lei alt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lei alt

jan 20 2020 - 18:02
Har i lengre tid nå hatt det ganske dårlig.

Slo opp med kjæresten min (som jeg var sammen med i sju år) nylig fordi jeg følte selv jeg ikke kunne gi henne det hun fortjente. Vi er enda venner, men jeg føler meg grusomt ensom.

Nærmeste jeg har hatt glede i det siste er i går kveld da jeg koste/overnattet hos en venninne. Problemet er at det er alt jeg vil nå, bare ligge i sengen med henne. Vet jeg ikke er forelsket i henne, men hun er liksom det nærmeste jeg har hatt kontakt med på lenge.

Ellers er jeg lei alt, tenkte dette skulle være mitt år, men det vle ikke tilfellet. Vet ikke lengre hva jeg skal gjøre. Hjelp.

Avatar

Re: Lei alt

jan 22 2020 - 09:37
Hei,
Jeg skjønner veldig godt at du sliter. Jeg sliter ikke med det samme, men kan skjønne at det er skikkelig vanskelig for deg. Jeg og tenkte at dette skulle bli mitt år, men har det ganske dårlig jeg og. Men det har jo bare gått 22 dager av året og du har så masse bra i vente. Er denne venninnen som du overnattet med, kjæresten din som du slo opp med? Hvis dette ikke er tilfellet burde du la venninnen din støtte deg for med det jeg leste så tror jeg du trenger mest en venn akkurat nå. Jeg tror du og venninnen din kan henge mer og være ute kanskje. På den måten føler du deg kanskje mindre ensom. Med alt dette mener jeg venninnen din som du overnattet med.
Håper du får bruk for rådet og lykke til videre.
Til forsiden