Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Langtidsinstitusjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Langtidsinstitusjon

okt 1 2015 - 00:33
Hey, noen som har erfaring med å bo på langtidsinstitusjon?
Etter flere ganger inn og ut fra akuttinstitusjon og flere andre hendelser, har barnevernet bestemt seg for at jeg skal inn på langtidsinstusjon (noe jeg er enig i). Har kun hatt FANTASTISKE opplevelser på akuttinstitusjon, har jo selvfølgelig vært kjipe og vonde ting, men alt i alt så har akuttinstitusjon vært en kjempefin opplevelse. Men jeg er ganske nervøs for langtidsinstitusjon, så fint hvis noen som har vært på det eller er på det vil dele noen erfaringer.
Avatar

Re: Langtidsinstitusjon

okt 5 2015 - 16:40
Har vært på langtudsinstutisjon innen rus og psykiatri. Var nest 1år på akutt, skulle være 3mnd på ara (ikke at det er lang, og jeg stakk av i 2 av 4uker jeg var der) og skulle være et par år på Fossum kollektivet, men var der bare et par uker fordi jeg ikke taklet det. Men var greit med masse snille folk så du har nokk ikke noe å grue deg til :)
Avatar

Re: Langtidsinstitusjon

okt 13 2015 - 22:48
Jeg har nettopp blitt skrevet inn, og det er utrolig vanskelig i starten nå.. Men virker som et bra opplegg, og veldig fine ansatte. Send melding om du lurer på noe, kanskje jeg kan svare :)
Avatar

Re: Langtidsinstitusjon

nov 17 2019 - 12:24
Var 1,5 år på akuttpsykiatrisk/DPS/spesial post i strekk
Til forsiden