Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lamictal utslett?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lamictal utslett?

nov 12 2016 - 20:37
Jeg er inne i min tredje eller fjerde uke med opptrapping på Lamictal.
Nå ikveld har jeg fått et område med røde prikker på halsen, samt to ganske store områder i ansiktet (på hver kinn omtrent) som nesten ser ut som en slags ringorm.
Er det dette som er lamictal-utslett?
Ringte legevakt nå, men damen der kunne lite om det og mente jeg burde spørre legen som skrev ut medisinene om det, muligens ta en allergitablett.
Legen som skrev det ut er ikke lett å få kontakt med i helgen :p så da lurer jeg på om det er trygt å fortsette lamical-opptrappingen før jeg har fått snakket med fastlegen?
Avatar

Lamictal

nov 13 2016 - 03:26
Hei står på samme medisin selv, får ofte selv rødme eller utslett som ligner på det du sier. Jeg synes det du har nå høres ufarlig ut men du trenger ikke trappe opp dosen før du har pratet med lege. Om du kjenner deg igjen i dette bør du få hjelp fort https://sml.snl.no/Stevens-Johnson_syndrom
Til forsiden