Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lamictal,seroquel og abilify erfaring

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lamictal,seroquel og abilify erfaring

okt 26 2015 - 14:11
Lurer på om noen har noen erfaring med å gå på disse medisinene?
Avatar

Re: Lamictal,seroquel og abilify erfaring

okt 26 2015 - 16:21
Bruker bare seroquel av de du nevner. Tar den for å få sove, eller dvs roe kroppen såpass at det er mulig å gå og legge seg.
Avatar

Re: Lamictal seroquel og abilify erfaring

okt 26 2015 - 16:31
Jeg tar seroquel for å sove, og har gått en måned på Lamictal for humørsvigninger. Tror det er litt for tidlig å si om jeg blir mer stabil av den enda. Men det virker som at lamictalen ikke har noen særlig bivirkninger på meg ;-) Seroquelen er også grei. Av den opplever jeg munntørrhet og mareritt noen netter, men jeg synes det er verdt det for å i det hele tatt få sove. Jeg føler også at den hjelper en smule mot paranoide tanker :-)
Avatar

Abilify

okt 26 2015 - 17:03
Hei

Jeg går på abilify og har ikke merket mye til bivirkningene av den. Eneste jeg merker er at jeg blir litt trøtt om dagen av de. Jeg tar de pågrunn av vrangforestillinger og det er det jeg føler de hjelper mot. Men de tar ikke 100% av vrangforestillingene og det synes jeg er litt dumt. Har gått på en annen medisin tidligere, som heter risperdal, den syntes jeg hadde samme virkning som abilify. Håper uansett du finner den rette til dine behov. Lykke til!
Avatar

Re: Lamictal,seroquel og abilify erfaring

okt 26 2015 - 22:55
De vil jeg skal gå på alle tre samtidig.Har brukt lamictal i ca.1 år,og seroquel i noen mnd.Fikk høre i dag at de ville jeg skulle prøve abilify i tillegg.Litt nervøs siden både seroquel og abilify er antipsykotiske tabletter. Har fått høre jeg er bipolar og skjønner ikke helt hvorfor de vil jeg skal ta medisiner mot psykoser.
Avatar

Re: Lamictal,seroquel og abilify erfaring

okt 26 2015 - 23:02
Jeg har tatt alle tre på en gang. Det fungerte bra i den perioden jeg brukte de. Men det endte med at jeg ikke lenger trengte medisiner. Gikk så uten medisiner i 6-7 år men måtte til slutt begynne på bare Abilify igjen. Nå i dag tar jeg kun 10mg Abilify og vitamintilskudd for å holde meg i psykisk god form.
Avatar

Re: Lamictal,seroquel og abilify erfaring

nov 2 2015 - 18:53
Gikk på seruquel før, men det fønka ikke for meg. Ble slapp, svimte av å la på meg masse...
Avatar

Re: Lamictal,seroquel og abilify erfaring

nov 2 2015 - 20:14
Jeg har gått på Abilify og Seroquel Depot. Abilify var en grei medisin, opplevde økt spyttproduksjon, men ingen andre bivirkninger. Gikk på den i over et år. Seroquel gikk jeg på for å stabilisere humøret, og den fungerte veldig bra for meg, men da jeg tok den i ikke-depot-form, la jeg på meg noe voldsomt, og ble kjempetrøtt, typ hele dagen.
Avatar

Re: Lamictal,seroquel og abilify erfaring

nov 17 2019 - 12:23
Går på lamictal, abilify og cisordinol
Gått på seroquel for masser av år siden
Til forsiden