Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lamictal mot depresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lamictal mot depresjon

jan 1 2012 - 20:38
Har noen av dere erfaring med Lamictal mot depresjon? Har tilbakevendende depresjon (hatt tre depresjoner på de siste 4-5 årene). Ble satt på Lamictal for 3-4 uker siden mot depresjon (er ikke bipolar). Er på 50 mg og skal opp på 200 mg. Har ikke merket noe virkning enda, men det kan jo ta litt tid. Håper jeg ikke blir flatt i stemningsleie (ble det på Cipralex, men ikke på Seroxat). Litt skummelt å ta en medisin som brukes som stemningsstabiliserende hos dem med bipolar når man ikke selv er bipolar.
Avatar

Re: Lamictal mot depresjon

jan 1 2012 - 23:54
Jeg har kjempenytte av Lamictal. Jeg er så å si ikke deprimert lenger.
Livet med og uten er som svart og hvitt.
Har heller ikke bipolar, men bruker det for det om.
Tror man må opp i 200 mg for å få effekt, men det tar jo tid å trappe opp.
Lykke til, håper du får nytte av dem:-)
Avatar

Re: Lamictal mot depresjon

jan 2 2012 - 00:00
Går det på angst også?
Avatar

Re: Lamictal mot depresjon

jan 2 2012 - 00:09
For meg hjelper de på hele situasjonen min, ikke bare på depresjonen.
Men tror de er mot depresjon og for å stabilisere humøret.
Avatar

Re: Lamictal mot depresjon

feb 20 2012 - 08:54
Hei!

Om noen er interessert i en statusrapport tenkte jeg at jeg kunne komme med denne.

Er nå på en døgndose av Lamictal på 400 mg (200mg morgen og 200 mg kveld). I tillegg tar jeg 20 mg Seroxat. Da jeg kom opp på 200 mg døgndose som jeg tok hele av på morgenen begynte jeg å få litt effekt, men kunne falle dypt ned i stemningsleie på kvelden. Prøvde å ta 100 mg morgen og 100 mg kveld, men da raste jeg dypt ned i stemningsleie.

Er nå på 200 mg morgen og 200 mg kveld. Har følt meg litt "drugged down" den første tiden etter hver doseopptrapping den første tiden.Har god effekt på stemningsleie. Kan ha noen dype daler i stemningsleie av og til, men det er ikke så ofte.Føler jeg har et stabilt stemningsleie jeg ikke har hatt på mange år (er ikke bipolar). Begynner å tenke: "Er det kanskje slik normale mennesker har det?"

Har fortsatt de andre depresjonssymptomene, blant annet er jeg tappet for krefter. Føler meg nokså tung i hodet og er litt usikker på om dette er på grunn av depresjonen eller på grunn av Lamictal.
Til forsiden