Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lære å lytte.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lære å lytte.

april 4 2020 - 17:07
Hei. Jeg er en gift kvinne på snart 53 år, som prøver å leve etter "den gylne regel, at" det jeg vil at andre skal gjøre mot meg, det vil jeg gjøre mot dem".

Det er ikke lett. :) Men det er særlig et punkt som er vanskelig for meg som (dessverre) er en snakkesalig person, og "alltid har mye på hjertet"....og det er altså å LYTTE UTEN Å AVBRYTE/SNAKKE I MUNNEN PÅ!

I årevis har jeg prøvd å forandre på dette, dvs at jeg kan klare å lytte uten å avbryte eller snakke i munnen på den som jeg skal lytte til. Av og til får jeg det til, men ofte ikke....enda jeg virkelig ønsker det!

Er det noen som sliter med det samme, eller som har klart å gjøre noe med dette og kan dele erfaringer med meg (oss)?

Ønsker deg forøvrig en fin dag videre, og husk at du er enormt verdifull! :)

Vennlig hilsen Monica.
Avatar

Re: Lære å lytte.

april 11 2020 - 12:19
Hjertelig takk for din tilbakemelding. Du har nok rett!

Jeg får bare jobbe videre med dette, og håpe på at jeg blir flinkere til å utøve selvkontroll så jeg kan lytte mer effektivt, og tie mer, og også slutte å opptre som en "besserwisser".
Til forsiden