Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kroniske smerter

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kroniske smerter

mai 31 2013 - 13:57
Hei! Jeg har kroniske smerter ( spenningshodepine, utmattelse, synsforstyrrelser), og har hatt det i mange år. Siden vi ikke finner noe fysisk, må det vel være psykisk begrunnet, selv om det er ganske ekstremt. Noen andre som har erfaring med kroniske smerter, og hvordan man kan leve med dem?
Avatar

Det kan være ganske frustrerende

mai 31 2013 - 17:23
Hei.

Skjønner virkelig hvordan du har det.

Sliter selv med smerter i ett lår som jeg i flere år har forsøkt å finne ut av uten att noen har lyktes løse det.
Sliter også med att jeg periodevis føler jeg må tisse konstant hele dagen uten att noen lege finner noe som helst feil på meg. Spesielt urinveisplagene påstår de er psykisk, men nå har de i tilegg gitt meg opp når det kommer til låret.

Som ikke det er nok har jeg kraftig kronisk øresus etter ett arbeidsuhell. For dette blir jeg trodd og går i behandling men det er fortsatt like tungt å leve med.

Mitt råd vil i første omgang være att du klarer å forsone deg med att slik er kroppen din, og slik må du ha det. Gjør du det vil du automatisk være litt mindre bevist på det og slik sett minske dine plager noe. Men det vil selvfølgelig fortsatt være utrolig tungt å leve slik.

Ikke gi opp. Det finnes så mange lumske og rare "sykdommer" der ute i verden. Og vi kan ikke gjøre annet enn å hjelpe hverandre og håpe på det beste. Hvem vet. Kanskje det en gang finnes en kur.

En av mine største drømmer er att jeg en dag igjen skal få oppleve stillhet. Det har jeg ikke opplevd på snart 5 år.
Til forsiden