Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kroniske lidelser!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kroniske lidelser!

juli 13 2023 - 14:28
Dere som sliter med kroniske lidelser hvordan takler dere hverdagen tiltross for sykdom?Jeg syns det er helt forferdelig å leve med det.Sliter meg fullstendig ut år etter år.Hva tenker dere?Har dere noen råd?
Avatar

Re: Kroniske lidelser!

juli 13 2023 - 15:49
Jeg er en mildere kroniker enn før, men det kroniske er der, det forsvinner aldri helt, og jeg vet det er tungt å bære.
Avatar

Hei

juli 13 2023 - 15:50
Ja det er kjempe vanskelig å gå syk i så mange år.
Avatar

Hei

juli 14 2023 - 21:45
Heia

Det er vanskelig ja. Jeg sliter enda med å akseptere det. Har brukt mye tid og energi på å bli bedre, lage meg gode strategier. Har ikke funnet noe som fungerer ordentlig. Blitt mer og mere sliten. Toleranse for stress er nærmest ikke eksisterende. Har ikke lenger nettverk og livet har blitt veldig snevert. Fikk innvilget uføretrygd i desember. Sliter med å finne rutine og mening i hverdagen.

Har kjøpt meg en bok som heter Livsorg. Skal prøve å lese gjennom den, bruke den som egenterapi. Har lest gjennom første kapittel i dag. Var tungt. Fordi det var veldig beskrivende for hvordan jeg har det. Men bra også. Fordi det en anerkjennelse også.

Har forresten lagt merke til deg her inne, gjennom flere år. Du skriver mye bra.

Klem fra meg
Avatar

Hei

juli 14 2023 - 22:03
Jeg syns også det er vanskelig å akseptere at livet ble slik det ble.Ser du sliter mye.det er ikke så mange gode råd å gi deg enn at vi må kjempe mot disse lidelsene.Håper du har hjelp noen som kan støtte og hjelpe deg.Takk forresten for komplimentet.Stor klem fra mrs freak.
Avatar

takk for svar

juli 15 2023 - 16:33Ja, vi må bare kjempe på. Hjelper litt å lese om andres erfaringer. Håper du har bedre dager. Det er tungt å gå med smerter.

Klem
Avatar

Hei

juli 15 2023 - 22:31
Enig at det hjelper fra andres erfaring.Det er slik vi blir inspirert av,klem
Til forsiden