Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kriterier for å få besøksforbud

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kriterier for å få besøksforbud

juni 22 2015 - 22:25
Hei!
Jeg lurer på om noen veit hva slags kriterier man må ha mot at man kan få besøksforbud mot en person? Har sendt politiet en mail, men de bruker hundre år, også er jeg ikke så glad i å være nede på politistasjon. Så lurte på om noen veit hvilke kriterier som må til for å få besøksforbud.

Jeg har fått det en gang før mot xen min, men da var det klare drapstrusler fra han mot meg.

Men denna saken her gjelder mot min overgriper. uten å fortelle noe om saken. så handler det om å få det mot han. Jeg er liveredd han, slev om han ikke har gjort meg noe på ni år, men nå er det en sak som pågår og jeg har kontakt med xen hans. han bor ikke så langt unna meg. Håper noen kan hjelpe meg.
Avatar

Hei

juli 15 2015 - 18:01
Ser at ingen har svart deg ennå..

Jeg vet ikke, men har du prøvd å Google det på nettet?

Hva med å snakke med en advokat? Jeg regner med at noen advokater jobber med saker som overgrep og besøksforbud osv..

Hvis du ikke har råd til en advokat, kan du snakke med NAV og søke om: Fri rettshjelp

Du kan også ta dette opp med fastlegen din og fortelle hvordan du har det og hvordan du opplever denne situasjonen. Kanskje via en sykemelding så kan det være en alvorligere grunn til å sette i gang tiltak som besøksforbud.

Det var bare noen tanker og forslag..Håper det hjalp:-)
Lykke til:)


Avatar

Re: Kriterier for å få besøksforbud

aug 5 2015 - 19:54
Hei, har ei søster som har jobba i politiet. Ifølge henne skal det ikke mye til; at du er truet og hva er det som gjør at du kjenner deg truet av denne person. Vet ikke om det er forskjell på politikamrene, men det bør det jo ikke være. Kjenner ei anna også som ringte til politiet pga at hun følte seg truet. Politiet ringte da vedkommende og ba han holde seg unna. Vet ikke helt hva du vil med besøksforbud?
Til forsiden