Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kripos

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kripos

juli 31 2013 - 03:43
Driver kripos og overvåker meldinger mellom venner på denne siden?
Avatar

neida

juli 31 2013 - 11:01
Nei det gjör de nokk ikke. De har nok mye annet å gjöre. og vi som er på denne siden overvåker oss selv, kjenner etter föler og hörer og deler erfaringer.
Avatar

Svar fra Administrator

juli 31 2013 - 12:33
Hei,

Regner med at du her tenker på Politiets ”røde knapp” som ligger nederst på siden der man skriver vennemeldinger. Det er en knapp med POLITI skrevet i hvitt på rød bunn, med en lenke til Kripos tipsmottak (tips.kripos.no) Begrepet ”rød knapp” er politiets mulighet til å synliggjøre seg på nettsteder hvor barn og unge ferdes. Brukere som av en eller annen årsak ønsker å tipse Kripos om et lovbrudd kan gjøre det på selvstendig grunnlag ved å benytte denne knappen. Alle tips gjennomgås av Kripos og oversendes i mange tilfeller til et lokalt politi for nærmere undersøkelser og etterforskning. Det er politiet som på selvstendig grunnlag står ansvarlig for vurderingen av de tips som kommer inn, og beslutter videre håndtering av opplysningene.

Håper dette var en grei forklaring :-)
Til forsiden