Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kranglepetterne

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

kranglepetterne

aug 7 2015 - 19:41
@dørmatta: artig tråd
@wethepeople:he he
@guyinprogress:jada jada,du har flinke og flotte argumenter. villle gjerne tatt en tur i marka,men er for langt unna :(

@ Kassem890... Hei på deg! Har vært omtrent like drittlei som deg,men har vært nødt til å ta til meg råd av typen som Guy kommer med.. mye er opp til oss selv.egentlig.Men det virker innimellom litt for enkelt for andre (som ikke kjenner oss)å komme med disse textbook-rådene.. når livet er som det synes:bare dritt.At det er de andres skyld.Og hvis bare og what have you. Har vært der,Kassem!
Jeg hadde enkelt sagt to valg:Enten å bare være i dritten,eller å prøve å nyorientere meg.Gjøre noe med MEG! vel,laaaang historie kort: etter MASSE smerte der jeg tilslutt måtte innse at det ikke (bare) var de andre,fant jeg nyorientering ganske spennende :] Det var dette med å prøve! å glemme hvordan andre oppfattet meg med en gang de så meg. og bare være et tilfeldig menneske.. dritskummelt,men ikkeno fælt skjedde.. Og så fokusere på hvordan jeg ønsket å bli oppfattet.(akkurat den biten krever en del overbærenhet ift andre folk,hehe)
Det første som jeg fant at virket,var å finne ut hva JEG hadde å tilby.(interesser osv) og forsiktig kommunisere noe av det. Det andre var å LYTTE. Til andres meninger om alt mulig. også meninger de måtte ha om meg,uten å begynne å forsvare meg.Eller ta ting opp i værste mening..
Når DU møter mennesker for første gang,er det jo ingenting du vet om dem,eller de om deg. Det gjelder å ta et lite skritt av gangen. Man stiller på likefot,sånn sett. Ok noen juger noen bedrar.shit happens all the time. Men vi må gi muligheten en sjanse,Kassem. Det trengs noe samtale for å finne ut av vennskap.jeg tror ikke et øyeblikk på at når du entrer et rom,så synes alle der at du er dust!
Så jeg har jo et spørsmål (FLER) TIL DEG,Kassem: Hva er dine interesser? Og (smertefullt) hva har DU å tilby nye bekjentskaper? Det er helt sikkert noe!
Å starte med ex hei jeg heter....og er ufør er helt sikkert noe du burde slutte med! du er først og fremst deg. ikke la diagnoser komme deg i forkjøpet! Kom med DEG først. Lett å si.Vet det!
ønsker deg alt godt!
klemmm
Avatar

Re: Kranglepetterne

aug 7 2015 - 19:47
Vel, der igjen kommer holdningen din til syne. Vil ikke hjelpe andre mennesker fordi du har blitt behandlet dårlig av andre? Om vi tenker slik kommer vi ikke langt. Husk på hva slags forum du er på. ALLE sliter og mange har blitt behandlet dårlig i livet. Leste nettopp en som hadde det veldig tungt, og ønsket å hjelpe andre fordi hun ikke ønsket at de skulle trenge å oppleve det samme. Blir ikke overrasket om den personen kommer til å få mange gode relasjoner og venner gjennom årene.

Hvorfor skal noen gidde å behandle deg pent eller hjelpe deg, om ikke du behandler andre pent eller er villig til å hjelpe andre?

Ellers så er det helt normalt at samtaler dør ut etter en stund. Tid er ikke uendelig, og om en ikke føler man har nok felles eller slikt med noen, så er det naturlig å avslutte samtalen til fordel for andre. Og angående de som ikke kom, husk igjen på hva slags forum dette er. Har du vurdert om de kanskje bare ble overveldet av angst og ikke turte møte opp allikevel, og ikke visste hva de skulle si etterpå? Alt trenger ikke ha noe med deg å gjøre eller være negativt rettet mot deg personlig.
Avatar

Re: Kranglepetterne

aug 7 2015 - 19:51
@bertine62 Veldig bra!
Avatar

krangel

aug 7 2015 - 20:30
@guy:takk.snufs
hei,Kassem .Du lyver ikke selv om du ikke sier absolutt alt med en gang,da! Jeg tror du burde slutte å dømme deg selv!Du har sikkert møtt mange drittsekker. Ikke la dem ta over livet ditt,please!
i "the nitty gritty" er vi selv vår egen værste fiende.Tenk godt om deg selv. enda en klemmm
Avatar

..

aug 7 2015 - 20:35
sta kan være bra.) Hva slags musikk,da,Kassem?
Avatar

..

aug 7 2015 - 21:21
.åttitalls,ja. Beste som finnes? burde kunne ramse opp,men var ikke helt up to date den gangen.. var i opposisjon og hørte på Led Zeppelin,Black Sabbath,Yes og Pink Floyd.. Etterhvert som jeg har blitt eldre burde jo åttitallet fått sin renessanse i huet mitt,men det er nok ikke tilfellet. Nå slapper jeg av med SOD og Dimmu Borgir.. ja ja sånn kan det gå. Bertine Zetlitz er en favoritt,derav nicket mitt. noe åttitalls du kan anbefale?
Avatar

,,

aug 7 2015 - 21:30
musikk er jo et utmerket utgangspunkt for krangel? Det var jo krangling denne tråden skulle dreie seg rundt,var det ikke? ,)
Avatar

..

aug 7 2015 - 21:39
lSef! Alphaville og Forever young! og Phil C! Hadde noen heftige timer i dansestudio til "Sledge hammer" ! Leo er mer slutten av 70,spør du meg,med Marian og sånn.. men han gir seg jo ikke,gammal som han er. hørte mye på han i ungdommen,når vi skulle slappe av. lou reed,da?
Avatar

..

aug 7 2015 - 21:44
genesis het jo gruppa til Phil,da. Temmelig hippie.)
Avatar

krangel?

aug 7 2015 - 22:03
god natt til alle. Håper vi kan krangle mer snart!
Til forsiden