Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Korona_Rulett

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Korona_Rulett

mars 22 2021 - 12:31
Åpne skoler, stengte skoler, åpne skoler...Forbudt å dra på besøk...
Jeg har nå sittet på hjemmekontor i litt over ett år.
Piffen signer sakte ut.

Vår lille familie har nå vært gjennom flere karantener, men bare dager's pause. Blir helt matt av å denne Skole_Korona_Ruletten. Nå er det atter skole og sikkert snart karantene igjen. Vi trodde det kunne bli påske, men det blir det ikke.

Det virker som om det ikke er noen som har tenkt på at de som sitter der hjemme, innestengt på det lille kontoret sitt blir helt matt og utslitt av dette. Barna blir så hardt prioritert at foreldrene kneler i ensomhet, isolasjon og en sigende tiltaksløshet.

Men, det er vel til barnas beste?

Det som med ballonger, om en skviser den enes siden så hardt at det går hull på den så hjelper det ikke med alle gode tiltak og prioriteringer av den andre siden.

Det kommer ikke til å gå hull på denne ballongen, men jeg tipper at det nok har gjort det og vil gjøre det en del steder.

Når man er på fly lærer en at om det skulle oppstå en situasjon som gjør at oksygenmaskene kommer ned så skal en først ta på egen maske før en tar maske på barnet sitt. Dette fordi man på denne måten hjelper både barnet sitt og seg selv.

I denne situasjonen føler jeg at myndighetene har fjernet oksygenmasken til de voksne.

Avatar

Ventilere

mars 22 2021 - 13:06
Er det for mye luft i ballongen, så er vel det å ventilere en løsning. Som det nå gjøres, men at det gjerne kunne vært flere muligheter selvsagt.
Avatar

Re: Korona_Rulett

april 7 2021 - 16:21
Hve så??
Ditte ere bere et vanlig liv

Di ønsk gjere flere som meg, monstermeg

Men Ditte sir di selvsagt ike høyt

Heile verden komme bli til monsterverden og i kome vere hit til forumet allerede i 2019 fore at i prøvde advare folk Hve som holde på skje. Di va før koronaviruset men i ble ike møtt med No forståelse i ble bere kjeftet på og sagt viktig dit viktig tatt må ta var på se selv vikt med dusj
Jaada i vei dive viktig men i har ingen motivasjon fore i sksle ingen pkasdr

Di prøve nåe ødelehe live til enda flete
Å di klate di å så nåe har di blitt enda mer som meg, monstermeg i verden!!!!!

I syns synd på hver verden ere på vei

Di barna får di ikke bedre, de får det verre! Men ingen ser ditte å regjeringen bryr seg ike fore dem ere vere opptatt av makten sin di vil ha makt å bruker oss rottene til det for de veit at vi er deres rotter
Avatar

Hei

april 8 2021 - 02:39
Ingenting av det som skjer i dag er for barnas beste psykiske helsa til unge er så ille.På debatten prata de om at det er krise i Bupa.Vi er isolerte nå ganske mye og hva som blir konsekvensene av dette på lang sikt det blir garantert mange ingen tvil.Vi kommer til å bli tvansmedisinerte i tillegg.Det kommer til å skje i skjul sakte ved å forby ting som de vaksinerte får får de de fleste på sin side.Det som er med vaksinen hvis den varte over lang tid men den gjør heller ikke det.Hvis man bare kjempet for andre av de verste sykdommene i verden så mye som man har satt inn i dette det hadde vært så bra.Men dette dreier seg om hele samfunnet og verden og da blir det annerledes dessverre.Unge går glipp av mye på grunn av dette med corona.Tenk de barna som har det forferdelig fra før hjemme også kommer corona og stenger dem inne.Forferdelig
Avatar

Monstermeg

april 8 2021 - 02:47
Det har du helt rett i du fikk jo kjeft av mange her fordi du ikke dusjet og ikke brukte shampoo.Jeg maste også på deg å vaske håret med shampo..Det blir flere monstermeg med den isolasjonen og være hjemme hele tiden men tror nok monstermeg mange har vært vant til å ha det slik fra før innestengt og isolert.Bare ikke hele samfunnet så de som ikke hadde innblikk i det fra før får det nå.Det er nok blitt enda flere monstermeg nå og nå er du ikke alene ihvertfall monstermeg.Det er synd hvilken vei verden går men den går hvor det er meningen den skal.
Til forsiden