Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kompiser stjal bilen min rusa

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kompiser stjal bilen min rusa

juli 27 2019 - 12:18
Hei.
Jeg var på fest igår, og lot en av bestekompisene mine låne bilnøkkelen min fordi han hadde glemt noe i bilen min. Sa til han idet jeg gav han nøkkelen, ikke kjør bilen da. Han svarte nei, nei du kan stole på meg. Det gikk 10min, og de hadde fremdeles ikke kommet tilbake. Jeg begynte å bli bekymret og fikk med meg kjæresten for å gå å se om bilen var der. På vei mot parkeringsplassen ringte jeg han jeg gav bil nøkkelen. Når jeg kom til parkeringsplassen var ikke bilen min der. Jeg starta å få panikk, og spurte kjæresten min om hva jeg burde gjøre. Han sa ring politiet, så jeg gjorde det. Forklarte politiet at kompisen min hadde stjålet bilen min og at han var rusa. De sendte en patrulje for å skjekke det opp. Idet jeg skulle til å legge på med politiet kom kompisen min kjørende ut fra en innkjørsel rett opp i gata. Jeg sa ifra om dette til politiet, men da hadde de allerede sendt patrulje og hadde lyst å skjekke opp i det selv om bilen var på plass. Det viste seg at det var en person som kjørte bilen opp og en annen som kjørte bilen tilbake. Vi kan kalle de Hans og Mons. Det var Hans jeg gav nøkkelen til, og han som kjørte bilen ned fra innkjørselen litt opp i gata. Mons innrømmet og ha kjørt den opp. Begge var rusa på alkohol, amfetamin og kokain. (som var grunnen til at jeg ble så redd) De sa begge unnskyld med en gang og sa det bare var en prank. Politiet kom og det var kun Hans som møtte opp. Han nektet til politiet at det var han som kjørte bilen, men de tok alikavell en alkoholtest som kom ut 0.11, altså 0.09 under. Fordi jeg var fornærmede og så at det var Hans som kjørte bilen ned gikk min forklaring over han sin. Etter ca. 40min kom Mons. Han innrømmet alt på stedet inkludert ting han ikke hadde gjort. Han innrømmet og ha kjørt bilen begge veier slik at Hans skulle slippe å bli tatt for ruskjøring. Og hans ville også ha meg til å si at det var Mons som kjørte begge veier, selv om jeg så Hans kjøre. Mons blåste 0.27 i promille, og selv om Hans hadde godkjent promille oppførte han seg veldig rus og begge ble tatt med i politiet bilen. De ble da tatt med til legevakta for å ta blodprøve. Når jeg kom tilbake til festen hørte jeg alle som nå baksnakka meg over hvor teit jeg var som ringte politiet når det bare var en prank. Fikk også melding fra Hans at alle som var der hata meg nå og at jeg bare kunne starte å se etter nye venner. Politiet sa videre at det kunne hende Hans ikke ble tatt med mindre jeg anmeldte han på mandag. Hans pleier å kjøre altfor rusa hele tia, så det gjør at jeg har litt lyst til å gjøre så han mister lappen. Samtidig kan jeg ikke annent enn å tenke at det kanskje var for det beste at jeg ikke lenger er venner med disse folka når de syntes sånne ting er morsomt og synes det er greit å kjøre rusa.
Avatar

Helt riktig valg

aug 3 2019 - 01:17
Du gjorde det rette, jeg hadde gjort akkurat det samme! Rusa folk har absolutt ikke noe bak et ratt å gjøre! Bare å anmelde om du ikke allerede har gjort det.

Finnes mange venner der ute, tror du klarer deg mye bedre med nye venner ;)
Avatar

Re: Kompiser stjal bilen min rusa

aug 3 2019 - 14:12
Hei. Synes du skal anmelde det jeg!

Kjører bil når man har drukket og tatt masse stoff er ikke venner jeg ville hatt! Ikke bare setter de seg selv i fare men andre.

Når de sier du må se etter nye venner er ikke de mye til å samle på

Finnes så mange andre der ute som ikke holder på slik. Det ødelegger hodet til folk etterhvert. Tragisk å se på.

Hold deg unna og synes du gjorde helt rett når du ringte politiet. Ikke ha dårlig samvittighet. Det er det de som burde ha som faktisk kjørte din bil når du sa nei.
Til forsiden