Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kollega

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kollega

mai 8 2019 - 22:47
Har i det siste fått ganske god kontakt med en kollega av meg, vi har en god tone som er flørtende, mye til felles osv men hun har kjæreste som jeg egentlig ikke tror kommer til å vare..Virker ikke slik på måten hun snakker om han i alle fall.
Jeg har lyst til å prøve meg, men vil samtidig ikke komme mellom henne og kjæresten og ødelegge det forholdet vi har på jobb, vi ser jo hverandre hver dag tross alt.
Jeg tror hun liker meg men kan jo ikke være sikker, så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre..
Skal jeg vente å se hva som skjer med henne og typen eller skal jeg ta sjansen, eller bare være kollegaen hennes.. Noen tips?
Avatar

Hei

mai 9 2019 - 15:56
Syns du bør være litt forsiktig.du kommer tross alt til å se henne hver dag på jobb.kanskje er det noe problemer mellom henne og typen nå som de jobber med.Hvis hun forteller at det er slutt er det noe annet selv da bør du spørre deg hva som kan skje siden dere er kollegaer.Ekte kjærlighet er kjærlighet Is IT meant to be så er det ment to be uansett.
Avatar

Re: Kollega

mai 10 2019 - 03:25
Ja, jeg vet det, er bare vanskelig å måtte finne seg i det, når jeg tenker på henne hele tiden. Men så lenge hun har kjæreste er det lite jeg kan gjøre.
Avatar

Hei

mai 10 2019 - 22:22
Det må jo være vanskelig når dere er kollegaer og du tenker på henne hele tida men du får ikke gjort så mye heller.det er vanskelig det der altså hva som er riktig kan jo være at dere er meant to be siden dere har mye til felles men kan jo være motsatt at det er en periode hvor hun og kjæreste har problemer.fornuft el følelser må du velge
Avatar

pssssst

mai 10 2019 - 23:08
en historie fra min bror:
en dame viste interesse for han
hun hadde samboer
han ba henne da om å avslutte det forholdet
og så ta kontakt igjen deretter
vel han hørte aldri mer
altså var hun ikke oppriktig etter min bror
så:
hvordan vet du hvorvidt din kollega er oppriktig?
jeg ville av flere årsaker ikke gått for en opptatt dame ;)

Til forsiden