Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Klemmer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Klemmer

april 6 2020 - 14:35
Så.. Jeg logget inn på eBay i dag.
"Kan få hva som helst der" tenkte jeg.
Så jeg søkte opp "klem".

Skuffa.

Å bestille selskap for å se en film sammen burde være en ting.
Avatar

Re: Klemmer

april 24 2020 - 19:07
Ja, det er dårlig med klemmer nå for de som bor alene.

Jeg syns vi ikke bør være altfor strenge for oss sjøl hvis vi merker at det å ikke være med noen andre blir for tungt for oss sjøl. Voksne som bor alene, må og få lov til å ha en fast "lekekamerat" som de sa om barn som ikke hadde søsken, en de kan få lov til å være nær. Menneskelig kontakt er så viktig, og så helbredende. Og jeg tror ikke at noen av politikerne som har pålagt oss disse strenge reglene, sjøl bor alene og vet hvordan det er og ikke ha vært nær et annet menneske på seks uker.

Det var forresten veldig morsomt skrevet:)

Liker du å skrive?
Avatar

:)

april 26 2020 - 16:12
Vel, jeg gjør jo egentlig det. Skriver litt på et lite prosjekt jeg har holdt på med noen par år, men ser ikke på meg selv som spesielt flink eller dedikert. Er bare en liten greie jeg holder på med for å fordrive tid en gang i blant.
Er vel strengt tatt noe jeg burde gått mer inn for nå ettersom man er permittert og har mye tid til overs.

Hadde vært artig med en "lekekamerat". Flyttet til Oslo uten å kjenne noen her, så en pandemi var gjerne ikke noe jeg hadde håpet skulle være like rundt hjørnet.
Avatar

Re: Klemmer

april 27 2020 - 19:20
Hvis du har glede av å skrive, er det uansett kjempe fint, og så kan du jo bare sjå om det prosjektet ditt blir til noe en gang eller ikke. Det er sikkert verdt det uansett å jobbe videre på det, og så kan du jo vise det til noen når du føler deg klar for det.

Pandemien ødela planen min for denne våren og...

Ønsker du kontakt med noen som bor i Oslo?
Avatar

:)

april 28 2020 - 21:09
Ja, altså, hadde ikke vært så gale det. Noen til å ta en løpetur med og trene litt, se en film sammen og med litt snacks på siden eller bare for å chatte. Er jo koselige tanker det da.
Det å finne noen her inne er riktignok en litt større utfordring. Folk liker å klage og leite etter venner, men de gjør stort sett ikke så mye ut av det tbh, hehe.. (¬‿¬ ) Er litt interessant å lese litt forskjellige ting folk skriver riktignok. Snoke litt rundt.

Hvilken plan hadde du for våren da?
Avatar

Re: Klemmer

april 29 2020 - 09:19
Ja, jeg opplever og at det er en del folk som liker å klage her, samtidig som de kanskje håper at de skal slippe å gjøre noe med det....? Jeg kjenner selv den følelsen av å ønske at noen andre skal ordne opp og gjøre slik at en får det en ønsker, men det har jeg lært at ikke fungerer i det hele tatt, og at det faktisk føles bedre når en sjøl tar tak i livet sitt og gjør ting for en sjøl, enn at andre skal gjøre det. Vi er jo ikke barn lenger, heller.

Jeg liker sjøl å skrive...;) Jeg har vel ikke så stor tro på at en kan treffe noen på nettet, venner eller noe mer, men jeg øver meg på å tørre å dele tankene og erfaringene mine med andre.

Jeg skulle i vår gjøre ting jeg i flere år egentlig hadde villet gjøre, men ikke turte å gjøre, fordi jeg trodde jeg ikke kunne gjøre det. Jeg hadde nå nettopp begynt å gjøre det igjen, turt å gjøre det, og sett at det gikk fint og at jeg kunne gjøre det. Men jeg hadde bare så vitt begynt med det. Beklager at jeg er så uspesifikk angående det, men det er en veldig lang sår historie. Jeg var da veldig lei meg for at våren ikke ble slik jeg ønska, men jeg må jo bare fortsette å gjøre ting jeg vil gjøre, selv om ikke kunne gjøre akkurat slik jeg tenkte i vår. Det såre ligger da i at dette var noe jeg hadde lengtet etter i flere år, og da jeg endelig fikk det tilbake, og som jeg pga angsten min har holdt meg selv unna. Og da var det veldig kjipt at vi fikk den lockdownen som ødela for mine planer, og at jeg ikke kan gjøre dette lenger pga det. Jeg kunne tidligere ha følt det slik som om verden da ønska å ødelegge for meg, og at det da betydde at det ikke var meninga at jeg skal ha det bra, men jeg skjønner nå at det bare er et veldig dumt sammentreff. Og det er jo mange andre enn meg som har blitt ramma av denne krisa. Og at vi ikke vet hva som vil skje videre. Jeg har da hatt noen veldig tunge dager pga dette, men nå prøver jeg heller å konsentrere meg om hva jeg vil gjøre til høsten.
Til forsiden