Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Klarer ikke å sette pris på livet/ dårlig sjøltillit

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Klarer ikke å sette pris på livet/ dårlig sjøltillit

juli 1 2015 - 12:55
Jeg er i en veldig dårlig og ond sirkelig nå. Og det har jeg vert lenge. Klarer ikke å sette pris på livet og vil både ikke dø og ikke leve! Har også veldig dårlig sjølvtillit og blir ofte så sur og lej meg at jeg går fullstendig amok, som å kaste ting i huset og føler bare for å hyle alt jeg har og slå og sparke! Noe som ikke er litt likt meg engang, så da begynner jeg å miste meg selv! Det jeg lurte på, var om noen av dere vet om en bok som hjelper mot dårlig sjølvtillit, det å sette pris på livet osv?
Avatar

Øvelse for økt lykke!

juli 1 2015 - 15:05
Jeg hørte nylig på radio hva forskningen sier om dette, å øve opp "lykkefølelse". Utgangspunktet er at idrettsfolk som vinner bronsje er mer llukkelige enn de som vinner sølv. Forklaringen er at bronsjevinneren er glad han/hun ikke fikk fjerdeplass. Mens sølvvinneren er lei seg for ikke å ha fått gull.
Øvelsen her går derfor ut på å sette seg ned 2 - 3 ganger i uka og skrive ned alt som kunne vært verre. Dette skal funke viser forskning. Resultatet kommer allerede etter ca 4 uker men må holdes ved like ved stadig trening av "lykkemuskelen"
Avatar

Re: Klarer ikke å sette pris på livet/ dårlig sjøltillit

juli 1 2015 - 23:42
Tusen takk for tipset, håper det viser forandring:-)
Til forsiden