Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Klarer ik mer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Klarer ik mer

juli 7 2010 - 20:39
Nå klarer jeg virkelig ikke mer, jeg har selvmordsplanen klar, men jeg vil ikke være svak og bare avslutte alt. Men jeg klarer virkelig ikke mer, det er stor mulighet for at jeg gjør det når jeg har møtt vennene mine og kjæresten min en gang først. Såeh jaah <.<
Avatar

Re: Klarer ik mer

juli 7 2010 - 23:45
Hei igjen du.....lytt til viljen din....at du ikke vil være svak. Du virker ikke som noen svak person heller. Jeg håper virkelig du klarer å lage deg en annen GOD plan som kan feie selvmordsplanen av banen! Bra at du skriver her forresten, håper du fortsetter med det!
Avatar

Re: Klarer ik mer

juli 7 2010 - 23:55
Takk for svar :3
Jeg har akuratt fått meg kjæreste, jeg har vært dødsforelska i hu kjempelenge. Så jeg er kinda lykkelig, men tankene mine er delt i to. Den ene delen er lykkelig over hu og alle vennene mine, men den andre delen er helt klar til å ta livet av seg, jeg gidder bare ikke mer om du skjønner <.<
Avatar

Re: Klarer ik mer

juli 8 2010 - 00:17
Hei, og gratulerer med kjæreste:) Jeg tror jeg skjønner...en depresjon eller hva det nå er man strever med forsvinner desverre ikke automatisk selv om man er forelsket, det har jeg opplevd selv også. Men det er jo tydeligvis en del folk som synes det er fint å ha deg i de levendes rekker, jeg håper de maser hull i hodet på deg med lykke sånn at mørket siver ut;) Og......så håper jeg du tar mot til deg og ber om hjelp fra en psykolog eller noe, det er faktisk overraskende hva de folka der kan bidra med noen ganger.
Hej då :)
Avatar

Re: Klarer ik mer

juli 8 2010 - 00:22
Takktakk :3 Jeg går til psykolog, men hver gang jeg skal fortelle om noe lyver jeg bare. Vil ikke si sannheten liksom, er redd for å gråte, nekter å vise følelser for folk. Det er det verste som kan hende meg <.< Vel, er nok ik det verste, men føles slik x3
Avatar

Re: Klarer ik mer

juli 8 2010 - 00:27
Jeg skjønner det der med at det er vanskelig å vise følelser, er ikke alltid like lett..men, kan du ikke prøve en gang du er der? eller skriv til han/hun? Håper kjæresten din klarer å holde deg oppe, det er nok mange som blir fyllt av sorg hvis du kommer bort!
Avatar

Re: Klarer ik mer

juli 8 2010 - 16:19
.....det er jo en god start uansett det at du snakker med en psykolog :) Det lyder ellers kjent det der med å skjule hvordan man egentlig har det, og noen ganger er psykologene også litt for forstiktige med å presse på..Dersom det ikke fører fram med ham/henne du går til nå så kan det være en ide å bytte også. Selv har jeg god tro på feks kunst og uttrykksterapi eller noe kroppsorientert terapi der det ikke bare handler om å snakke. Da blir følelsene og kroppen lettere aktivert. Men dette finner du ut av, det kan godt være du klarer å åpne opp med den psykologen du har også. Lykke til!
Avatar

Re: Klarer ik mer

juli 8 2010 - 18:16
Ja jeg tegner og skriver sanger hvertfall som hjelper på følelsene, for om vennene mine får se de kan de vite hvordan jeg har det uten at jeg liksom må sitte og snakke en evighet om følelser :)
Avatar

Re: Klarer ik mer

juli 9 2010 - 18:22
Det hørtes jo veldig lurt ut! Man må bruke sine egne måter på å formidle det man har på hjertet!
:) Håper du har det litt bedre!
Avatar

Re: Klarer ik mer

juli 10 2010 - 13:01
Tegning og låtskriving høres bra ut ja:) Selv så får jeg ut mye rart med å male. I tillegg til at man kan formidle seg til andre er det i seg selv både rensende og noen ganger klargjørende. I tillegg utvikler du jo dine kreative talenter....Og det er stor sjanse for at det du viser fram også kan være til glede og hjelp for andre. Ha en god dag, hilsen Pindelspindel
Avatar

Re: Klarer ik mer

juli 19 2010 - 03:48
skriver selv mye om d som plager meg..føler d hjelper en del..bare d å få d ut... eller så snakker med hunden min (hun holder på hemmeligheten).. som i mitt tilfelle er grunnen til at jeg er i livet den dag i dag.. hadde ikke stått opp om dagene om d ikke var for henne..
vil aldri heller vise følelesene mine for noen.. vil ikke at andre skal se meg svak.. og stoler ikke på noen..
går bestandi rundt med en maske som jeg kaller d.. svarer bestandi at jeg har d bra og smiler.. lar ingen vite hvordan jeg egentlig har d..
føler ofte at jeg ikke har noen venner og at ingen ville savne meg..

vet ikke om dette var noe til hjelp.. men du er iallefall ikke alene med å føle deg ensom.. eller for den del å ha selvmordsplanen klar.. den har jeg hatt i snart ti år..
Avatar

Re: Klarer ik mer

sep 10 2010 - 15:03
I tunge perioder har jeg av og til skrevet dagbok...om man føler det er vanskelig å snakke med noen, kan det også føles litt godt å bare få det ut på papir..Evt. vise den til personen du prøver å kommunisere\ dele deg selv med...
Til forsiden