Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjipe helligdager

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjipe helligdager

april 14 2017 - 14:49
I de senere årene har jeg begynt å mislike når helligdagene kommer, som jul og påske.

Når en verken har venner og familie som ikke bryr seg blir en sittende i eget mørke. Noen sier at da burde jeg gjøre noe for å finne noen å være sammen med, men når du teknisk sett er voksen er det vanskelig å komme innenfor et nettverk. De fleste vil ikke ha noe med meg å gjøre. De fleste er kun opptatt av sitt perfekte a4 og vil slettes ikke invitere de som er som den sorte ulven fordi da blir plutselig deres liv ukomfortabel. De fleste er kun opptatt av å leve mest mulig komfortabel, fordi det er deres liv og de vil få mest mulig ut av det uten å bli påvirket av en sort ulv som de har som en eller annen fjern slektning. Jeg hadde ikke mange venner i barndommen heller. Var ofte alene på skolen, så det med vennskap vet jeg ikke helt hvordan jeg får. Jeg vet bare hvordan jeg skal være alene.

Det er påske nå og det er omtrent samme som når det var jul, like stusselig og tomt. Er mye mer uforutsigbart ved påske og jul.

Det er påske nå, men jeg feirer ikke. Jeg jobber på dataen, som jeg alltid gjør. Kall meg arbeidsnarkoman... men jeg vet ikke om noe annet liv enn å "jobbe". Det er egentlig ikke noe jobb, bare private prosjekter jeg finner på å gjøre.... fordi jeg er kun en prikk av den økende ufør-statistikken.

Nok fra meg. Jeg ville bare skrive noen ord på denne langfredagen.


Avatar

Hei på deg!

april 14 2017 - 15:05
Har sendt deg en vf jeg, svar om du vil...:-)
Til forsiden