Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjærlighet, veit ikke hva jeg skal gjøre

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjærlighet, veit ikke hva jeg skal gjøre

des 26 2017 - 19:27
Var i et forhold med en super fin fyr for ca et halvt år siden, vi hadde det utrolig bra i den perioden vi var sammen, selv om vi hadde våre utfordringer da jeg hadde vanskeligheter med å åpne meg helt opp. Han fant ut at ting ikke funka lengre og at han trengte tid for seg selv til å finne ut av hva han ville. Vi fortsatte å holde litt kontakt gjennom snap, men så slutta vi helt en dag å prate, til frem til en mnd siden da han ba om unnskyldning for det som hadde skjed og ønsket å møtes i gjenn, jeg gikk med på dette og det var en super kveld og jeg falt pladask for han igjen. Nå er jeg super forelsket igjen men aner ikke hva jeg skal gjøre med det, om jeg burde være ærlig om følelsene mine, redd for å skremme han vekk eller for at han ikke føler det samme. Noen som har noen råd?
Avatar

Re: Kjærlighet, veit ikke hva jeg skal gjøre

des 26 2017 - 20:15
Det er ikke noe poeng i å uttrykke følelsene dine verbalt/direkte under start-fasen/flørte-fasen; du sikrer deg han ikke noe mer ved å gjøre det (heller tvert imot). Hvis du liker han veldig godt så vil han uansett naturlig merke det på sub-kommunikasjonen din (med mindre du bevisst forsøker å virke totalt uinteressert i han hele tiden da).

Hvis du er pen og sterkt feminin (som er seksuelt attraktivt), og er en svært varm/empatisk person (som er tillitsvekkende/emosjonelt attraktivt), og du er selvsikker/har litt attitude/er litt utfordrende ovenfor han (og altså ikke virker 100% "solgt" på han, som er seksuelt attraktivt), så maksimerer du sjansen for å beholde interessen hans over tid. Resten går på rein kjemi/personlighets-match (at han liker personligheten din).
Til forsiden