Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjærlighet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjærlighet

juli 9 2019 - 19:09
Hei, jeg er en gutt på 19 år, som er en veldig innadvendt og sjenert person. Jeg har alltid slitt med relasjoner til damer, og skjønner ikke hva jeg kan gjøre for å bedre det. Har dere damer her inne noen tips?

Takk for svar!
Avatar

Hei.

aug 23 2019 - 17:27
Hei, først og fremst. Vær deg selv. Skader aldri å komme seg ut av sin egen komfortsone. Prøv å start et sted og se ut fra det hva det vil føre deg til. Lykke til!
Avatar

Hei Jefhi298388

des 4 2019 - 20:00
Jeg er og har vært veldig introvert og inadvent. Jeg har øvd meg mye på å bli mer utadvent og øvd meg på å gradvis gå utenfor komfårsona mi. Øvde meg mye på å få bedre selvtillit og selvfølelse som har gjort at jeg faktisk har funni meg en fin fyr.
Har dated noen og funnet ut hva jeg vil ha og hva som ikke passer. For meg siden jeg også er inadvent passer det ikke så godt med andre inadvente. Så fant meg en mann som er mer utadvent. Finne mennesker innenfor interesser er også å anbefale ☺️
Til forsiden