Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjæreste

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjæreste

nov 10 2009 - 23:41
Jeg har blitt forelsket, eller veldig betatt i alle fall.. Jeg vet ikke om gutten føler det samme for meg, men vi har såfall en god tone imellom oss. Det store problemet her er at jeg har sosial-angst, og vet ikke når det er lurt å fortelle det til han. Det at jeg har sosial-angst gjør at jeg iallefall ikke kommer til å ta dette et steg videre, for jeg er redd..og jeg får ikke til å være helt meg selv. Jeg vet også at jeg er redd for å gå inn i et forhold, for jeg vet at gutten som blir sammen med meg må tåle ganske mye, og finne seg i ganske mye rundt den sosial-angsten min og depresjonene mine..derfor kvier jeg meg litt for å ta det videre med ham egentlig..for jeg er redd for å bli såra og dumpa på grunn av de psykiske plagene mine.. Noen råd?
Avatar

Re: Kjæreste

nov 13 2009 - 10:32
nå, så koselig, Gitardamen :-D Kan ikke si noe annet enn at jeg ønsker deg masse lykke til :-)
Avatar

Re: Kjæreste

des 21 2009 - 00:43
huff... fikk litt gåsehud når jeg så dette. er ny her så jeg lærer noe hele tiden. men dette var fryktelig velkjent.
jeg har vært forelsket i en mann på jobben i snart et år nå. men jeg vet at jeg aldri kommer til å ta noe som helst intiativ så kommer det neppe til å skje noe. jeg er redd, fryktelig redd. redd for å bli møtt med latter, redd for et nei, redd for hva de andre ville sagt, og ikke minst hva om han faktisk hadde sagt ja..

dette har skjedd før. jag lager situasjoner i hodet mitt og tør aldri finne ut hva de virkelig mener.

jeg ønsker deg alt det mot jeg ikke har. vi har så lett for å undervurdere oss selv, men ofte er det uten grunn. be ham ut på kaffe, se hva som skjer. :) steng av hodet en liten stund og la ham få en sjanse...
Til forsiden