Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Katten min er død

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Katten min er død

juni 28 2021 - 22:11
Katten min døde uventet for fire dager siden og jeg tar det særdeles tungt og føler meg så alene i sorgen.

Jeg hadde henne i ni år, og hun kom til meg kort tid etter jeg hadde flyttet hjemmefra og til egen leilighet. Hun ble min beste venn fra dag én. En sann venn!

Jeg har hatt brudd med kjærester, flyttet, skiftet jobb, hatt det tungt, kommet meg på bena igjen mens livet går videre. Katten min har derimot vært så konstant, et fast holdepunkt og en å regne med. Hele tiden vært der på ferden. En stødig venn og krype inntil. Som forlanger mye mindre enn mennesker gjør og som alltid har fått meg i bedre humør.

Det er så trasig å legge seg om kvelden uten at hun er der. Tungt å stå opp uten pus rundt beina mine på kjøkkenet. Å komme hjem til henne etter jobb har vært en glede. Jeg var så inderlig glad i henne og jeg er så trist for at hun aldri skal ligge i fanget mitt mer! Dette er tøft.

Flere som har samme erfaring og vil dele? Jeg vil finne trøst i å høre fra andre som VET hvordan det er å miste en pelskledd bestevenn.
Avatar

Sorg

juni 28 2021 - 23:01
Sorg kommer i mange former og varianter. Gi deg selv tid og rom til å sørge over din pelskledde, 4potede bestevenn. Jeg har hatt samme nære forhold til mine katter, og mistet min bestevenn i en alder av 15 år sommeren 2019. Da hadde han gått i beina mine fra han var 13 uker gammel. Jeg strigrein i to uker, og kan fortsatt ta meg i å måtte håndtere det å kjenne på savnet etter ham den dag i dag. Jeg var så heldig å ha en til, men vi sørget nok lenge begge to i det store tomrommet han hadde etterlatt. Jeg har fortsatt den andre hos meg, men han begynner også å dra på åra. Dessverre er dette en del av the sircle of life. Min trøst ble at han ikke kunne fått et bedre liv enn han hadde hos meg, og med tiden vil sorgen avta noe.. savnet vil nok alltid være der, men etterhvert er det de gode minnene som fyller tomrommet. Klem til deg ❤️
Avatar

altså

juli 3 2021 - 01:09
jeg har taklet ekstremt dårlig
mine pelskleddes bortgang
opp gjennom årene
for ja de pelskledde
er liksom bare 100 % hærlige
de er bare gode de
for som byron bla sa
helvete
det er andre mennesker
forstår?
Til forsiden