Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Karriere og følelser

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Karriere og følelser

mai 27 2021 - 22:09
Nyutdannet 25-årig arbeidssøker uten arbeidserfaring. Usikkerheten har økt med årene. For alt jeg har vært og er, alle mine gamle og nye interesser, har blitt stilt spørsmål ved. Aldri var det muligheter for karriere, og alltid var det en sørgmodig fritidssyssel. Jeg får råd fra NAV, men føler meg like fastlåst. Jeg blir stadig minnet på mine 25 år, år som er gått til å innse mine feil og mangler og lukket dører for nye veier.

Noen råd fra dere?
Avatar

Re: Karriere og følelser

mai 29 2021 - 08:41
Er du nyutdannet? Er det noe du tenker du vil trives i? Gå all in i søkeprosessen. Du kommer til å lære masse ????
Avatar

Utdanning

mai 29 2021 - 19:23
Jeg er nyutdannet.

Det er nettopp det. Alt jeg interesserer meg for blir jeg så demotivert av etter mislykkede forsøk. Jeg vet ikke lenger hva jeg vil eller liker.
Avatar

Utdanning og drømmer

mai 30 2021 - 22:54
Det er bare gått ett år siden jeg uteksaminerte, men det føles som en evighet. Jeg har ingenting å gjøre i mellomtiden, og da går jo tiden veldig sakte.

Helst ville jeg livnært meg av å skrive; hva er jeg litt usikker på, men jeg forsøker å skrive en roman. Jeg er dog verken kreativ eller flink nok, så interessen dabber av etter hvert som jeg innser det.

Søknadene mine ligner nok dessverre veldig på hverandre. Jeg har ikke så langt reportoar, så istedenfor å utheve det mest relevante har jeg ofte trang til å presse alt inn i både CV og søknad. Det og annet kan heldigvis NAV hjelpe med, men, fordi jeg er så usikker på hva jeg vil, klarer jeg ikke helt benytte meg av muligheten.

Jeg søker på jobber utenfor mitt nåværende bosted, men har enkelte begrensninger tilknyttet mobilitet.
Til forsiden