Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kanskje bare gi mere faen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kanskje bare gi mere faen

mars 8 2020 - 23:43
Alltid redd for at jeg har sagt noe galt, redd for at andre ikke skal like meg og ta avstand. Men i dag tenkte jeg at det er ikke så rart om andre ikke liker meg. Jeg liker heller ikke meg. Så om andre ikke svarer, ikke tar kontakt, ikke prioriterer å bruke tid sammen med meg, så forstår jeg dem godt. Jeg foretrekker å være imøtekommende, real, ryddig overfor andre og snill. Men utover det er jeg hverken sjarmerende, morsom eller interessant. Det er mange andre jeg ville ha foretrukket å tilbringe tid sammen med enn meg. Så kanskje jeg ikke skal være redd lenger. Kanskje jeg bare skal gi litt mere faen.
Avatar

Re: Kanskje bare gi mere faen

mars 12 2020 - 18:39
Der er ikke enkelt når man ikke liker seg selv. Du er ikke alene om å tenke i de baner, særlig når livet går en virkelig imot.

Men om du ikke er alt, så skriver du jo at du "foretrekker å være imøtekommende, real, ryddig overfor andre og snill." Det vil jeg si er gode og likandes trekk!
Når jeg tenker meg om, er det vel ingen av mine venner som er venner først og fremst fordi de er morsomme eller spennende. En innfallsport for å bli kjent kanskje, men det holder ikke hele veien.

Klarer du å være mindre streng mot deg selv? Det har dessverre en viss smitteeffekt å se ned på seg selv, fordi det kan oppfattes av andre som at man er dømmende mot dem. Det liker de færreste å møte.
Jeg har erfart at det er lettere å være raus mot andre når jeg er raus med meg først og tillater meg å være mindre perfekt.

Ja så kanskje du skal gi mer f på rette måten, ved å la vær å jekke deg selv ned.
Til forsiden